DOLAR 32,3680
EURO 34,7095
ALTIN 2.393,02
BIST 10.153,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Ömer’de Reşat ve Ömer’den Eda’ya tam destek! “Umarım kızına sahip çıkarsın Tahir”

Pazartesi akşamlarına damga vuran Star TV dizisi Ömer’in 25 Aralık’ta yayınlanan 37. bölümüne; Eda’nın başına gelenleri öğrenen amcası ve dedesinin ona desteği ile Gamze’nin hamileliği damga vurdu. İşte Ömer’de yaşananlar…

26.12.2023
A+
A-

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay‘ın paylaştığı “Ömer“in 37. bölümünde; Eda’nın Atilla’ya boyun eğmemesi ve Gamze’nin bebek beklemesi dikkat çekti.

VİCDAN’DAN EDA’YA DESTEK

Ömer son bölümde; Reşat’ın evini satın alan adamlar, zorla onları evden atarken; Vicdan da Eda’nın anlattıklarını duyduğunu söyledi. Eda, annesiyle babasına bir şey anlatmaması için yalvarırken; Vicdan onun üzerine gitti. O sırada arayan Atilla ile konuşan Vicdan, her şeyi Ömer’e anlatmaları gerektiğini söyledi. Eda bunu kabul etmezken Emine de Vicdan’ı haklı buldu.

ADEMOĞLU AİLESİ, GAMZE’NİN EVİNDE

Dışarıda kalan Reşat ve ailesi ise geceyi Gamze‘nin evinde geçirmeye karar verdi. Oraya gitmekten memnun olmayan Tahir ise Nisa’ya gitti. Orada Hakan’ı görünce şoke olan Tahir, evden atıldıklarını Nisa’ya anlattı.

Ömer ile dertleşen Reşat, ev işini çabuk çözemeyeceklerini hissettiğini “Bu işte bir iş var Ömer. Evi alan ya halden anlamayacak biri ya da bizle derdi olan biri” sözleriyle ifade etti.

ÖMER, EDA’YA KOŞTU

Gamze herkesi eve yerleştirirken; Vicdan, Ömer’i aradı. Eda ve Emine’nin onunla olduğunu söyleyen Vicdan, Eda’nın başının belada olduğunu anlatıp onu çağırdı. Gamze’ye olanı biteni açıklayan Ömer, apar topar oraya gitti.

Neler olduğunu soran Ömer’e olanları anlatmaya başlayan Eda, “Amca ben çok özür dilerim. Salak gibi inandım hepsine” dedi.

Ömer olanları duyunca şoke olurken ölmek istediğini söyleyen Eda’ya bunu bir daha duymayacağını ve onun yalnız olmadığını ifade etti.

TAHİR, ŞÜKRAN’IN EVİNE GİTTİ

Vicdan ve Nilüfer, Eda’yı eve bırakırken Tahir onları gördü. İki kardeşin birbirini tanımaya çalıştığını duyan Tahir, onlara inanıp kızıyla birlikte yukarı çıktı. Şükran’a evden atıldıklarını anlatan Tahir, “Bu gece burada kalabilir miyim?” dedi.

ÖMER’DEN ATİLLA’YA GÖZDAĞI

O sırada Ömer de Atilla’nın ofisine gitti. Ofisi basan Ömer, “Seni bitireceğim” diye tehdit etti. Atilla’yı da adamını da saldıran Ömer, Nurgül’ün “Yeğenine bulaşmayacağız” demesiyle boğazına yapıştığı Atilla’yı bıraktı.

Eve dönen Ömer, “Bu kötülük çok fazla” diyerek Gamze’den ona sarılmasını istedi. Ardından da olanları anlattı.

REŞAT HOCA, TORUNUNUN BAŞINA GELENLERİ ÖĞRENDİ

Ertesi sabah Eda’yı korumaya çalışan Ömer, babasıyla avukata gitmek üzere sözleşti. Ancak öncesinde bir arama yapacağını söyleyen Ömer, Eda ile konuşurken Reşat onu duydu.

GAMZE’NİN HAMİLELİK ŞÜPHESİ

Aynı anlarda Tahir de iş arkadaşlarından ev konusunda yardım istedi. Nevzat’ı şubeye çağırıp evi kimin aldığını öğrenmeye çalışan Gamze, ikinci kez istifra etti.

EDA İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Atilla’nın tehditleriyle başa çıkamayan Eda ise fotoğrafları zarflar eve gelince; ilaçları topladı. O sırada kendisini arayan Nilüfer’e olanları anlatan Eda, “Her şey buraya kadarmış, dayanamıyorum artık. Ölmek istiyorum. Benim yaşamam hata. Ben senden de annenden de çok özür dilerim” dedi.

NİLÜFER VE REŞAT’TAN EDA’YA DESTEK

Annesi gitmesini istemese de Eda’yı merak eden Nilüfer ise kardeşine destek olmaya gitti. Eda’nın elindeki ilaçları gören Nilüfer, onları içmediğini duyunca rahatladı. Ardından torunlarının yanına giden Reşat, onun içini rahatlattı.

EMİNE VE YAMAN KAÇIRILDI

Aynı anlarda Ömer’in peşine takılan Atilla’nın adamları, önce Sadık’ın berber dükkanına gitti sonra da galeriyi dağıtıp oraya gelen Ömer’i tehdit etti.

Babası ve kızların yanına giden Ömer, savcılığa gitmeleri gerektiğini söyledi. Eda, savcılıkta ifade verirken; Atilla ve adamları Emine ile Yaman’ı kaçırdı.

EMİNE VE YAMAN KAÇIRILDI

Babası ve kızların yanına giden Ömer, savcılığa gitmeleri gerektiğini söyledi. Eda, savcılıkta ifade verirken; Atilla ve adamları Emine ile Yaman’ı kaçırdı.

TAHİR, EDA’NIN BAŞININ BELADA OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Savcılıkta ifade verirken, annesi için üzülen Eda’ya Gamze destek oldu. Eda ifade vermeye devam ederken; Tahir de lokantaya gidip kızını sordu. O sırada Hasan, Tahir’i arayıp Eda ile ilgili bir olay olduğunu söyledi.

TAHİR HER ŞEYİ DUYDU

Apar topar adliyeye giden Tahir, öfkeyle Gamze’yi ittirip savcının odasına gitti. Kapıyı açan Tahir, Eda’nın “Bana orada ne yaptılar bilmiyorum. Elimde sadece fotoğraflar var” dediğini duydu.

Eda’nın başına gelenlere ve Gamze’nin bebeğinin tehlikeye düşmesine sosyal medyadan yorum yağdı.

“Umarım tam bir baba gibi davranıp kızına sahip çıkarsın Tahir”
“O kadar ağır ki yaşananlar hem Eda hem ailesi için yutkunmakta zorlanıyorum”
“Gamze hamile kaldığını söyleyemeden bebeğini kaybedecek sanırım”
“İnşallah Ömer ile Gamze’nin bebeğine bir şey olmaz”
“Emine ve Yaman nasıl kurtulacak acaba?”
“İrem Tokat mahvettin bizi, harika performans”
“Ailenin başına gelmeyen kalmadı”
“Gamze’nin bebeği gizlemesi daha büyük sorunlara neden olacak sanki”
“Tahir ters köşe yapıp kızına destek olacak”

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.