DOLAR 32,2834
EURO 34,7821
ALTIN 2.381,64
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Ömer’de Gamze ile Ömer’in bebek anlaşmazlığı! “Eşini yine yok saydı”

Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Ömer, 15 Ocak akşamı 39. bölümüyle ekranlara geldi. Ömer’e Tahir’in İzzet amcasının yanında yer alması ve Ömer’in Gamze’ye son anda yetişmesi damga vurdu. İşte Ömer’de yaşananlar…

16.01.2024
A+
A-

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay‘ın paylaştığı Ömer dizisinde; Gamze’nin bebek konusundaki kararsızlığı ve Tahir’in seçimini yapması dikkat çekti.

“BURAYA GELDİĞİMİZ İÇİN BÖYLE ÖĞRENDİN”

Ömer son bölümde; Ömer’in “Bunu bu şekilde mi öğrenecektim?” sözlerine tepki gösteren Gamze, “Buraya geldiğimiz için böyle öğrendin” dedi.

Şule’nin “Neden ağladın?” demesiyle çılgına dönen Gamze, ona da Ömer‘e de tepki gösterirken Şule, onu suçladı. Ömer ise karısının arkasında durup Şule’ye tepki gösterdi.

GAMZE’NİN ANNELİK KORKUSU

Eşi Gamze‘yi alıp galeriden çıkan Ömer, onun olanlar nedeniyle bebeği söylememesine “Benden gizlemenin tek sebebi bu mu peki? Benden çocuğun olsun istiyor musun, bu habere sevindin mi?” dedi.

Gamze de “Tek bildiğim biraz korkuyorum” dedi. Buna üzülse de kendi çok mutlu olduğunu ifade eden Ömer, hayal kırıklığına uğrayıp biraz yalnız kalmak istedi.

REŞAT İLE İZZET YÜZLEŞTİ

O sırada ağabeyi İzzet ile yüzleşen Reşat, onları bırakıp gitmesine tepki gösterdi. Hep en mağdurun kendi olduğunu ifade eden İzzet ise babasının ölümüne sebep olduğu günü hatırladı. Kardeşine “Onu ben değil senin gammazcılığın öldürdü” dedi.

Reşat’ın gitmesine izin vermeyen İzzet, “Her şeyini alacağım senin, tüm sevdiklerini alacağım elinden. Bakalım kim destek olacak sana? Ama Tahir‘i sevdim, tıpkı bana benziyor. Babanın da gönlü kıttı, bir oğulluk yeri vardı. Senin de öyleymiş. Senin yok sayıp, ötelediğin oğluna sahip çıkan kim sanıyorsun?” dedi.

NİSA, GAMZE’NİN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Nuran evinden kovup ertesi gün kapıya adam dikeceğini söyleyen Tahir, arkadaşı Hasan’ı eve çağırırken; morali bozulan Gamze ise Nisa’nın Özgür hakkındaki düşüncelerini destekledi.

Ardından ona beş çocukla nasıl baş ettiğini soran Gamze, “Kendime güvenmek, inanmak zorundayım” derken Nisa onun hamile olduğunu anladı.

“O ÇOCUK DOĞACAK”

Ordan çıkıp Ömer’in yanına giden Gamze, ona atkısını sararken; Ömer bebek hakkında konuştu. Bunu şimdi istemediğini söyleyen Gamze, hazır olduklarına konuşacaklarını belirtince Ömer, eşinin bebeği aldırmasından korktu.

Gamze’nin anne baba olmanın zorluklarından bahsetmesiyle bunu aşabileceklerini söyleyen Ömer, “O çocuk doğacak” diye diretince; Gamze daha çok korktuğunu söyledi. İkili anlaşıp bir süre haberi kimseye söylememek konusunda anlaştı.

Eve gelen Reşat ise Ömer, Gamze, Nisa ve Hakan’a evi ellerinden alanın ağabeyi İzzet olduğunu anlattı ve onları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Tahir aramalara cevap vermediği için onun evine giden Reşat ve Ömer, Hasan’ı orada olmasına tepki gösterdi. Tahir’e rağmen eve giren Reşat, ona çocukluk fotoğrafını gösterip “Bu ağabeyim İzzet. Senin çalıştığın yerde en başta olan isim, aynı zamanda evimizi alıp bizi atan kişi” dedi.

Duyduklarıyla şoke olan ve babası ile kardeşine inanan Tahir, ertesi sabah onlardan hesap sormaya gitti.

Bebek için Gamze ile orta yolu bulmaya çalışan Ömer ise okula gidip öğretmenliğe döneceğini ve sonrasında doktora gideceklerini söyledi.

O sırada olanlar için kendini suçlayan Eda’ya destek olan Şükran ve Vicdan, onu suçsuz olduğu konusunda ikna etti.

İZZET’TEN TAHİR’E TEKLİF

Tahir’i yanına çağıran İzzet, annesi Nezahat’e onun bakabileceğini söylerken; “Biz seninle aynıyız. Ben babamdan ne gördüysem sen de aynısını yaşıyorsun. Yaptığın her şey baban için hiç hükmünde değil miydi? Evi senin için aldım, artık baban sana muhtaç olacak. Evin tapusu, bütün işlemler adına halledildi” dedi.

Bunu kabul edemeyeceğini söyleyen Tahir, “Babasının evi o yıkılır” deyince İzzet de “İyi düşün hayattan alacağın var senin” dedi. Ona yanıt veren Tahir, “Hayattan istediklerimi alamamış olabilir ama ona ihanet edebilecek biri değilim” ifadelerini kullandı.

ÖMER İLE TAHİR DERTLEŞTİ

Hasan’a da kızan Tahir, oradan çıktığı gibi Ömer’i arayıp okula gitti. Ağabeyi ile dertleşen Ömer ise Gamze’nin hamile olduğunu söyledi.

Gamze’nin korktuğunu ifade eden Ömer, ona çaktırmasa da çok korktuğunu, babalığı beceremeyeceğini düşündüğünü ifade etti. Tahir de kendisinin de kızını kucağına alana kadar korktuğunu söyledi. Ardından da Ömer’i Gamze çocuğu gidip aldırırsa diye uyardı.

ATİLLA YAKALANDI

Aynı anlarda sahte pasaport alıp kaçmaya çalışan Atilla ise yakalandı. İyi haberi alan Reşat, Ömer ile Tahir’e de müjdeyi verdi.

Onlar adliyeye doğru yola çıkarken; Emine ile Yaman da Eda’ya güzel haberi verdi. Herkes Eda’yı bir sürü kız çocuğunu kurtardığı için takdir etti.

TAHİR’DEN REŞAT VE ÖMER’E TEPKİ

Atilla’nın tutuklanmak üzere götürüldüğünü gören Reşat, oğlu Ömer’e “Yeğenlerine evlatların gibi sahip çıktın, gurur duyuyorum seninle” dedi. Bunları duyan ve ikilinin sarıldığını gören Tahir ise bir hayli bozulup “Babalık çocuklarını ayırt etmemektir” diye tepki gösterdi.

GAMZE DOKTORA TEK BAŞINA GİTTİ

Nisa ve Nuran ile bebek konusunda dertleşen Gamze, Şule’nin çıkıp gelmesiyle daha da sinirlendi. Şule olanlar için özür dilese de Gamze ona kızdı.

Ardından klinikten gelen telefonla tek başına doktora gitti. Onu takip eden Şule, Gamze’yi takip edip Ömer’i arayıp uyardı.

TAHİR, İZZET’İ SEÇTİ

O sırada Tahir de soluğu amcası İzzet’in yanında aldı. Tahir, “Evi istiyorum, bundan sonra seninleyim” derken, İzzet onu ve gücünü gördüğünü “Artık onun bunun gölgesinde kaybolmayacaksın. Hakkın olanı alacaksın” dedi.

ÖMER, GAMZE’YE SON ANDA YETİŞTİ

Telaşla kliniğe giden Ömer, muayenede olan Gamze’nin olduğu odaya daldı.

Tahir’in amcası İzzet ile anlaşması ve Gamze’nin bebek konusundaki tereddütü sosyal medyada gündem oldu.

“Tahir’i sevgisizlik bu hale getirdi”
“Gamze sadece kontrole gitti”
“Bebek mevzusunda Gamze çok haklı”
“Gamze’nin her yükü tek başıma taşırım alışkanlığını bırakması gerek”
“Gamze yine hata yaptı, Ömer çok haklı”
“Aldırmaya gitmese de Ömer’i yok saydı”
“Gamze git gide Ömer’in güvenini kaybediyor”
“Tahir bu kez çok haklı”
“Reşat kendi elleriyle İzzet’e itti oğlunu”
“Ah Reşat Tahir’i yine öteledin”

Yeni tanıtıma; İzzet ile hareket eden ve evin tapusunu alan Tahir’in babası Reşat ile yüzleşmesi ve ona “Keşke babam sen değil de İzzet olsaydı” demesi damga vurdu.

ÖMER 40. BÖLÜM FRAGMANI

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.