DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Okay Barış’tan albüm: ‘Artık sevilmiyor böyle’

01.02.2019
A+
A-

Sezen Aksu ve Okay Barış’ın ortak prodüksiyonuyla çıkan albüm için Aksu, “Okay aslında elektonik şarkılar yapmayı ve söylemeyi tercih eden bir müzisyen. Ama elektronik müzikte yeteri kadar ortaya çıkmayan çok özel bir sesi ve duygusu var. ‘Gel, bir tane de böyle bir albümün olsun’, dedim. Bir sene sonra kabul etti. Pek de güzel oldu” dedi. 

Uzun yıllar birçok orkestrada çalan, çok sayıda sözü, bestesi ve düzenlemesi bulunan Okay Barış; albümlerin kartonetlerini okuyanların iyi bildiği bir müzisyen ve elektronik müzik takipçilerinin yakından tanıdığı bir ses. Albümdeki 11 şarkının da düzenlemesinde Okay Barış’ın kendi imzası bulunuyor. Albümdeki bestelerin tamamı ve 8 şarkının sözü albümün müzikal konseptini de belirlerleyen Aksu’ya ait. Sözlerden 2’si Sibel Algan tarafından yazılırken, albümde bir de sürpriz isim bulunuyor: Yıldız Tilbe albümde “Aşktan Giderken” isimli şarkıya yazdığı sözle yer alıyor. 

Albümden ilk klip, “Onursuz Olabilir Aşk” isimli şarkıya geliyor. Klibin yönetmen koltuğunda ise Okay Barış’ın kendisi oturuyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.