DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Bu hafta sonu daha iyi bir cilde kavuşun

15.07.2020
A+
A-

PEMBENAR ÖZEL ABONE OL

PEMBENAR ÖZEL

Hafta sonunuzu güzelleşmeye ayırın. Kendinize bakım yapmak hem ruh halinizi hem de cildinizi güzelleştirecek!

Aşağıda sizinle kendinizi şımartmak ve bu süreçte daha iyi bir cilt elde etmek için 3 farklı öneri paylaşıyoruz. İşte detaylar…

Bir yüz maskesi uygulayın

Bir yüz maskesi uygulayın

Hafta sonu boyunca daha iyi bir cilt elde etmenin en kolay yolu, yatmadan önce her gece bir maske uygulayarak cildinize özellikle dikkat etmektir.

Gün boyunca cildinize kaybolmayacak ekstra bir destek sağlamak istiyorsanız, sabahları sıkılaştırıcı veya ultra nemlendirici bir maske kullanmayı deneyebilirsiniz.

Cilt problemleriniz ve cilt tipinize özel bir maske bularak işe başlayın!

Ayak peelingi

Ayak peelingi

Hafta boyunca cildinize yeterince zaman ayırmakta zorlanıyorsanız, ayaklarınızın bakımını da ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kuru, çatlamış cilt, kısmen dış katmandaki ölü deri hücresi birikiminden kaynaklanır. Bu nedenle alanı nemlendirmeden önce biriken ölü derilerden kurtulmak önemlidir.

Daha sonra yoğun bir nemlendirici krem ile ayaklarınızı destekleyebilir; sert ve beyaz görünümden kurtarabilirsiniz.

Kütiküllerden kurtulun

Kütiküllerden kurtulun

Ellerinizdeki cilt, ayaklarınızdaki cilt kadar dış etkene ve yorgunluğa maruz kalır.

Bu hafta sonu cildinizi ve kütiküllerinizi ekstra nemlendirme yöntemi ile besleyerek ellerinizdeki güzel cildi destekleyin.

Ellerinize ve kütiküllerinize birkaç damla hindistan cevizi yağı sürün. Hindistan cevizi yağı kuru cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.