DOLAR 32,4398
EURO 34,7333
ALTIN 2.440,94
BIST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

“O Kız” dizisinin oyuncuları iddialı konuştu

15.09.2022
A+
A-

Ekrana gelmek için gün sayan dizinin başrol oyuncuları yeni projeleri ile ilgili şunları söyledi:

Çok farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak olan Erkan Petekkaya, “O Kız, hem yepyeni hem de çok değişik bir senaryo…Yepyeni bir ekip… Dolayısıyla tabi ki çok heyecanlıyım. En önemlisi şimdiye kadar oynadığım rollerin çok dışında, çok farklı bir rol oynayacağım. Çok hassas, çok ince ince işlenmesi gereken bir rol… Bunun hem sorumluluğunu hissediyorum hem de ayrıca heyecanlıyım. Bu çok değişik bir duygu. Dilerim seyircilerimizde beğenir, hep beraber başarılı keyifli günler geçiririz.” şeklinde konuştu.

O Kız’ın seyirci üzerinde bırakacağı etkiyi merak ettiğine değinen Sezin Akbaşoğulları ise “Dizimiz 21 Eylül’de başlıyor. Heyecan dorukta… Odağına kadın meselesini oturtan ve uğradığı haksızlıklar sonucu masumiyetini kenara bırakıp savaşa katılan O Kız’ı anlatacağımız dizimizin seyirci üzerinde yaratacağı etkiyi merakla bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Dizideki O Kız’ı canlandıran Dilin Döğer: “O Kız’da yer aldığım ve her bir anına can katabildiğim için çok şanslıyım. 21 Eylül akşamı sizler ve güzel enerjilerinizle buluşmayı heyecanla bekliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.