DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

O gece ışıl ışıl parlamak istiyorum

26.11.2018
A+
A-

Bu yıl Pantene Yıldızı Parlayanlar’dan biri oldunuz. Geçmiş yıllarda kazananları ve onların yaşadıkları dönüşümü biliyoruz. Bu ödülün sizin kariyerinizi nasıl etkileyeceğini düşünüyorsunuz?

– Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülünü önceki 3 sene alan tüm isimleri takip etmiştim. Ödülle birlikte hepsinin yıldızının daha da çok parladığını, muhteşem bir dönüşüm geçirdiklerini gördük. Bu sene ödülü alacak isimlerden biri olduğum için çok mutluyum. Bu ödül, benim için de çok güzel bir dönüşüm noktası olacak eminim.

Pantene Yıldızı Parla-yanlar’dan biri olduğunuz haberini nerede, nasıl aldınız?

– Haberi menajerim telefonda verdi, çok sevindim. Daha sonra hemen annemi aradım.

Türkiye’nin en prestijli törenlerinden Pantene Altın Kelebek’te ödül almak için sahneye çıkacak olmak size ne hissettiriyor?

– 45 yıldır Türkiye’nin en başarılı, en sevilen isimlerini taşıyan bir sahnede yer almak benim için çok heyecan verici. Pantene Altın Kelebek, ülkemiz çok değerli bir tören. Ödül alan isimlerden biri olduğum için çok mutluyum. Ödülü aldığımı öğrendiğim andan itibaren hayatımda çok güzel bir dönüşüm başladı ve 9 Aralık gecesi bu dönüşümümü taçlandırmış olacağım.

class=’cf’>

– Dönüşüm benim için daha ödülü almadan başladı aslında.

Şimdiden kendimi geliştirerek her gün, her işte en iyi halimle olmak için çalışıyorum.

Yıllardır çok değerli isimlerin yer aldığı bu ödül töreninde sahneye çıktığımda, bu dönüşüm herkes tarafından görülecektir eminim.

Üçümüzün enerjisi iyi tuttu

Reklam filmi için de Merve Çağıran ve Aslı Bekiroğlu ile bir araya geldiniz. Çekim nasıl geçti?

– Çekimler çok keyifli geçti. Merve ve Aslı ile daha önceden bir tanışıklığımız yoktu. Çekimler sırasında tanışmış olmamıza rağmen üçümüzün enerjisi o kadar iyi tuttu ki, bu kamera karşısına da yansıdı.

Yakında yeni bir dizi projesiyle ekrana dönüyorsunuz. Bu projenin detaylarını sizden dinleyelim…

– “Kardeş Çocukları” adlı dizi yakında başlayacak. Mutlu ve sevdiğim bir ekiple yorucu ama keyifli bir yolculuğa çıkıyorum.

Dizide nasıl bir karakter canlandıracaksınız?

– Dizide canlandırdığım karakter Hayat, 20’li yaşlarında. Annesinin güvenli kollarında, hayata adı gibi sıkı sıkı tutunmuş bir genç kız. Sevgisini de öfkesini de aynı samimiyetle ve yüksek duygularla yaşayan ve hakkını savunan cevval bir karakter.

Film için oyuncu koçuyla çalıştım

◊ “Aşk Bu Mu” adlı filmle de yakında beyazperdede olacaksınız. O nasıl bir film?
– Bu filmde aşk, dram ve macera bir arada. Ben Gülüm karakterini canlandırıyorum. Zorlandığım sahneler oldu ama çok severek oynadım. 15 Aralık’ta vizyona girecek.

◊ Rolünüze nasıl hazırlandınız?
– Ön hazırlık süreci uzun ve verimli geçti. Oyuncu koçuyla çalıştım.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.