DOLAR 32,2622
EURO 34,7125
ALTIN 2.402,68
BIST 10.249,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Güle güle yaz ekranı

08.09.2018
A+
A-

* Meksika’dan bir eğlencelik: ‘La Casa de las Flores’ ülkenin en büyük çiçekçisi, 50’nci yıl kutlamalarına hazırlanırken bir skandalla sarsılıyor. Ailedeki herkesin akıl almaz sırları bir bir ortaya dökülüyor. Rengârenk çiçeklerle dolu, eğlenceli bir dizi. (Netflix)

* Polonya’nın online dedektifleri: Londra’dan memleketine, Polonya’ya dönmüş ve Uber benzeri bir sistemde şoförlük yapan genç kız tanık olduğu ölümcül kazanın kaza olduğundan emin olamayınca, polis teşkilatının aksine, olayı araştırmaya koyuluyor. ‘Ultraviolet’nin ikinci sezonu da yolda. (Netflix)

* ABD’den anneler, kızlar ve dikenli ilişkiler: ‘Sharp Objects’te Amy Adams ‘Camille’ adında bir muhabiri canlandırıyor. Memleketindeki bir cinayeti araştıran ‘Camille’ araştırmada yol aldıkça annesi ve kız kardeşiyle ilişkileri de yön değiştirir. (beIN Connect)

* Rusya’dan bir Tolstoy uyarlaması: ‘The Road to Calvary’, Tolstoy’un bizde ‘Azap Yolları’ adıyla yayımlanan üç ciltlik nehir romanının uyarlaması.  Rusya’nın 1914-1919 arası döneminde 1. Dünya Savaşı, Sovyet Devrimi ve zorlu iç savaş yılları fonda, iki kız kardeşin yaşam serüveni ön planda. (Netflix)

class=’cf’>

Beş kadının inanılmaz değişimini ve yarışını ekrana getirecek olan ‘Yeni Bir Ben’ başlıyor. Jüri koltuğunda Raşit Bağzıbağlı, Şebnem Dönmez ve Tuvana Büyükçınar’ın oturduğu programda, katılımcılar cast değil, gerçek insanlar. Kendisiyle derdi olan insanlara küçük estetik dokunuşlar yapılacak. (Kanal D, pazartesi, 15.30)

BEŞ PROGRAM

Yeni dizi: Keşke Hiç Büyümeseydik (Show, pazar, 20.00)

Yeni sezon: Yasak Elma (Fox, pazartesi, 20.00)

Yeni sezon: Bizim Hikâye X(Fox, perşembe, 20.00)

Yeni sezon: Arka Sokaklar (Kanal D, cuma, 20.00)

Yeni sezon: BoJack Horseman (Netflix, cuma)

Ünlü şef sosyal medyada linç edilen restoranların yardımına koşuyor, 24 saat içinde her şeyi altüst edip yeni düzeni kuruyor.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.