DOLAR 32,3010
EURO 34,6729
ALTIN 2.407,37
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Note 9, 1,500 TL’lik kulaklık hediye edecek!

09.08.2018
A+
A-
Telefonlarda odaklama özelliği neden çok önemlidir?

Gelişen teknoloji, profesyonel fotoğraf makinalarının sunduğu ‘pozlama’ imkanları ve gelişmiş odaklama özelliği ile bu sorunu ortadan kaldırdı, hatta cebimize kadar soktu.

Wan997 adlı Reddit kullanıcısı tarafından paylaşılan görsellerde, Note 9 Value Pack kutu içeriği gün yüzüne çıktı. Samsung cihazı ön sipariş veren kullanıcılara 299 dolar değerindeki AKG Y50 BT kablosuz kulaklık veya 15.000 Fortine Bucks hediye edecek. Bu iki hediye alınmadığı taktirdeyse, ön sipariş veren kullanıcılara 99 dolarlık bir indirim uygulanacak.

Ön siparişe özel olarak sunulacak olan Value Pack‘in içerisinde ayrıca bir HDMI kablo bulunduğunu da görmekteyiz. Kullanıcıların gönlünde taht kurmak isteyen Samsung, satış stratejisiyle hem kendi cebini doldurmak, hem de kullanıcıların yüzünü güldürmek istiyor.

Yenilen S-Pen gibi daha birçok özellikle karşımıza çıkacak olan Samsung Galaxy Note 9, 6.4 inç’lik ekranıyla tüm dikkatleri üzerine toplayacak. Bunun yanında, akıllı kamera özelliği sayesinde de birbirinden kaliteli fotoğraf karelerini otomatik yakalacak olan Note 9, kamerasıyla da çok konuşulacak.

Samsung DeX konusunda da yenileğe giden yetkililer Note 9’da, USB Type C‘yi HDMI‘a çeviren kablo ile birlikte ek aksesuara gerek duyulmadan bu özelliğin kullanabilmesine olanak sağlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.