DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Nokia X6, Çin dışındaki ülkelerde farklı isimle satılacak

07.07.2018
A+
A-

Çin’de Nokia X6 ismiyle satılan cihaz diğer ülkelerde Nokia 6.1 Plus ismiyle raflardaki yerini alacak. 19 Temmuz itibarıyla diğer ülkelerde de satılmaya başlayacak. İlk olarak Hong Kong’taki yerini alacak cihaz, hemen ardından diğer ülkelere de hızla giriş yapacak.

Nokia 6.1 Plus, öncelikli olarak satış potansiyeli en yüksek olduğu bölge olan Asya bölgesinde satılmaya başlayacak. Bu konuda Türkiye’ye gelmesi biraz uzun sürebilir.

Nokia X6

Nokia 6.1 Plus özellikleri

Nokia 6.1 Plus ya da Çin’deki adıyla Nokia X6, 5.8 inçlik çentikli bir ekrana sahip. Qualcomm’un orta seviyeye konumlandırdığı işlemci modeli Snapdragon 636′dan güç alan cihazda 4 GB ve 6 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği bulunuyor. 4 GB RAM’e sahip modelinde 32 GB ve 64 GB hafıza seçeneklerine yer verilirken, 6 GB RAM’e sahip olan modelde ise yalnızca 64 GB hafıza seçeneğine yer veriliyor.

Bunların yanı sıra Android One platformunda yer alan cihaz kutusundan Android 8.1 işletim sistemi ve stok Android arayüzü ile çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.