DOLAR 32,3689
EURO 34,7066
ALTIN 2.393,61
BIST 10.165,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Takipte kalın, günün fırsatlarını kaçırmayın!

16.01.2018
A+
A-

Sitenin ana sayfasında görebileceğiniz Günün Fırsatları paneli, kullanıcılara o an aktif olan tüm indirim ve fırsatları kolayca takip imkanı sunuyor. Bu sayfa üzerinden 500’den fazla kategoriyi bünyesinde toplayan Alve’nin sunduğu tüm fırsatlara ulaşabilirsiniz. Üstelik bu indirim menüsü bizlere sağladığı esneklikle de dikkat çekiyor.

Alve.com’daki tüm indirimlere buradan ulaşabilirsiniz.

İndirim yapılan tüm kategoriler sitenin sol tarafındaki menü üzerinde sergilenirken kullanıcılara da aradıkları ürünlerdeki fırsatları bulmakta yardımcı oluyor. Teknoloji, moda, sağlık gibi kategoriler üzerinde yapacağınız aramlarla hangi ürün yüzde kaçlık indirime girmiş, hangi fiyatlar daha uygun görebiliyorsunuz.

Bunun yanı sıra hangi indirim daha yüksekse onu kolayca ayırabilir, benzer fiyatlı ürünler arasında karşılaştırmalar yaparak size en uygun ürüne Alve üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Sitede yer alan tüm fırsatları bu bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.