DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Nokia 9.3 PureView 5G kamerası ile şaşırtabilir Yeni cihazı için çalışmalarını sürdüren Nokia, son olarak üç yeni model tanıtmıştı. Son gelen haberlere…

13.04.2020
A+
A-

Nokia 9.3 PureView için gözden geçirilmiş bir beşli kamera sisteminin planlandığını belirtildi. Yeni bir ortak ile birlikte çalışmalarını sürdüren HMD Global, Nokia 9.3 PureView için geliştirilmiş kamera deneyimi vaat ediyor. Sızdırılan özelliklerde, cihazın 64 Megapiksel ana kameraya ve 108 Megapiksel geniş açı kamerasına sahip olduğu belirtiliyor.

Nokia 9.1 PureView

Kalan üç kamera için net bir sızıntı olmasa da telefoto, makro ve derinlik sensörünün cihazda bulunması bekleniyor. Ön tarafta henüz net bir sızıntı olmasa da, 48 Megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamera söylentisi mevcut. Ayrıca cihazın tam ekran tasarımına sahip olması da muhtemel. Bu da ön kameranın açılabilir bir yapıda olabileceğini belirtiyor.

Teknik tarafta ise cihaz Qualcomm’un en gelişmiş işlemcisi Snapdragon 865′den güç alacak. 5G desteği ile birlikte gelen telefonun Android One kapsamında olacağı da belirtildi.

Nokia 9.3 PureView 5G modelinin Nokia 7.3 ile birlikte Ağustos veya Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.