DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Nokia 8 Pro beş lensli kamera ile gelebilir!

19.02.2018
A+
A-

HMD Global, Nokia markasını tekrar yükselişe geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi de şirket, şu anki amiral gemisi olan Nokia 8’in daha gelişmiş bir versiyonu ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. MWC 2018 etkinliğinde tanıtılabileceği konusunda beklentiler de bulunan ürün özellikle kamerasıyla adından söz ettirebilir.

Akıllı telefonun arkasında beş adet Zeiss kamera bulundurabileceği iddiaları merak uyandırmayı başarıyor. Beş lensli dönebilen bileşen ve LED flaş ile farklı odak uzunlukları ve diyaframlar ile çeşitli çekim durumlarına uyum sağlanması planlanıyor diye düşünebiliriz. Bu anlamda daha uzun lens ile kayıpsız yakınlaştırma sağlanabilir. Ayrıca, geniş açı lens kullanılarak üstün düşük ışık performansı ile başarılı bir kamera deneyimi sunabilir. Ürünün diğer özellikleri olarak 18:9 ekran ve çift cam tasarımın adı geçiyor.

:: Nokia 8’in gelişmiş versiyonu ile ilgili beklentileriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.