DOLAR 32,2227
EURO 34,7536
ALTIN 2.397,84
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Nokia 2010 geri dönüyor!

02.04.2018
A+
A-

HMD Global, klasik Nokia telefonların modernleştirilmiş versiyonlarını kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. İlk olarak 1994 yılında piyasaya sürülen Nokia 2010, gelecek yıl tam da telefonun 25. yıldönümü sırasında yeni versiyonuyla satışa sunulacak. Cihazın duyurusunun ise Mobile World Congress 2019 etkinliğinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Telefon tabii ki yine sadece belli pazarlarda bulunabilecek.

Ufak tasarım değişikliklerinin yapılacağı tahmin edilirken, 4G LTE bağlantısı ve renkli ekran gelecek özelliklerden olacak. Nokia Series 30+ işletim sistemi ile çalışacak cihaz, yüksek ihtimalle WhatsApp ve Facebook gibi popüler uygulamalara da destek verecek. HMD Global’in bu konuyla ilgili olarak Facebook ile görüşmeler yaptığı söyleniyor. Bir diğer iddia ise cihazın Nokia A10 adıyla kırmızı, sarı ve siyah renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek olması ihtimali.

Bakalım, klasik Nokia modelinin yeni versiyonu başarılı olabilecek mi?

:: Nokia’nın sizce başka hangi modellerinin yeni versiyonu sunulmalı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.