DOLAR 32,2535
EURO 34,7880
ALTIN 2.411,51
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Nisan Ayında Solana Blockchain’inde Meme Coin Yatırımları

Nisan ayında Solana Blockchain’inde meme coin yatırımlarının artmasıyla ilgili detayları öğrenin. En güncel bilgiler ve analizler burada!

01.04.2024
A+
A-

1 Nisan’da Solana Blockchain’inde meme coin’lerle yapılan işlemler, yatırımcılara büyük kârlar ve borsada hareketlilik yaşattı. Yatırımcılar meme coin’lerle nasıl büyük kar elde etti?

CATIONO ve DEGEN Yatırımcıları

1 Nisan’da Solana Blockchain’inde meme coin’lerle yapılan işlemler, yatırımcılara büyük karlar sağladı. The Data Nerd’ün izlemelerine göre bir yatırımcı, 6 SOL (yaklaşık 1.200 dolar) karşılığında 23 milyon CATIONO satın aldı ve 2 dakika sonra tüm CATIONO’yu satarak 36.600 dolar elde etti. Benzer şekilde Lookonchain’in izlemelerine göre, DEGEN ile işlem yapan bir adres 113.000 doları 3.4 milyon dolara yükseltmeyi başardı.

BOME Balinasının Yeni Yatırımı

Solana tabanlı meme coin Book of Meme’nin (BOME) en büyük balinası yeni bir meme coin projesine yöneldi. BOME, Solana Blockchain’indeki meme coin’lerin yükselişi ile patlama yaşamıştı. Lookonchain verilerine göre BOME’nin en büyük balinası “sundayfunday.sol” isimli yatırımcı, Orcat isimli yeni bir meme coin’e yatırım yaptı.

ORCAT Yatırımı ve Yükselişi

Balina yatırımcı ORCAT için 15 bin dolar harcayarak 94,5 milyon ORCAT satın aldı. Ayrıca merkeziyetsiz borsa Raydium üzerinde 150 SOL ile 12,4 milyon ORCAT likiditesi ekledi. Bu yüklü işlemler diğer yatırımcıların da ilgisini çekti. ORCAT son 24 saat içerisinde %676 bin yükseliş yaşadı.

Yatırımcıların Dikkat Etmesi Gerekenler

Solana’daki meme coin’lerin ani yükselişi, yatırımcıların riskli yatırımlara olan ilgisini artırdı. Ancak yatırımcıların bu tür yatırımların yüksek risk taşıdığını ve ani fiyat dalgalanmalarına karşı dikkatli olması gerektiğini unutmamaları önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.