DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Nintendo Wii kaynak kodu sızdırıldı! Geçtiğimiz hafta Pokemon oyununun kaynak kodları sızdırılmıştı. Bugün bazı sitelerde Nintendo Wii kaynak…

03.05.2020
A+
A-

Gen 2 döneminde hazır birçok beta tasarım, oyun konsollarının ve oyunların kaynak kodları başta almak üzere şirket ile ilgili çoğu veri sızdırıldı. Hem Nintendo Wii modelinin bütün kodu, tasarım dosyaları ve çoğu dökümanlarının sızdırıldığı açıklandı.

Nintendo Wii kaynak kodları sızdırıldı

Resetera adlı web sitesinde yer alan açıklamada “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Pokemon hata ayıklama ROM dosyaları, Nintendo DSi ve 3DS modellerinin ROM dosyaları sızdırılmıştı. Bugün en manâlı akış dosyaları ile aleyhinde karşıyayız. Wii modeli ile ilgili adeta bütün bilgiler sızdırıldı.” ifadeleri yer aldı.

Sızdırılan içerikler arasında boot0/1/2 kaynak kodu, sistem bileşenleri ve Verilog şemaları, yazılımlar için oluşturulmuş API sistemleri, iOS SDK ve kaynak kodu, GameCube ve iQue içeriği sızdırılan belgeler arasında yer alıyor.

Paylaşılan Verilog dosyaları tamamen çoğu kişi Wii modelinin nasıl üretildiğini ve devre şemasının detaylarını öğrendi. Sızdırılan bilgiler dahilinde yeni içeriklerin de ortaya çıkacağını gösteren bazı analistler, eski içerikler ile ilgili demo paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.