Nihat Kahveci’den Fenerbahçe taraftarına olay çağrı: Mourinho’ya bunu yazmalarını istedi
Nihat Kahveci’den Fenerbahçe taraftarına yönelik dikkat çekici çağrı: Mourinho’ya mesaj yazmaları istendi.
Eski futbolcu ve ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe‘nin Benfica ile golsüz berabere kaldığı Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçını yorumladı. Sosyal medya çağrısıyla dikkat çeken Kahveci, sarı-lacivertlilerin korner organizasyonunu eleştirdi ve Fenerbahçe taraftarına çarpıcı bir çağrı yaptı.
“SOSYAL MEDYADAN YAZIN” diyen Kahveci, mücadeledeki bazı anları değerlendirerek şunları söyledi: 62. dakikada olanlar üzerinden değerlendirme yapan Kahveci, Göztepe maçında 10 kişi kaldığını ve 35 dakika boyunca üretim yapamadığını hatırlatarak, bu akşam Benfica 10 kişi olsa dahi net bir fırsat yaratamadıklarını ifade etti. Bu noktada Mourinho’ya seslenmek istediğini belirtti.
İşaretlerini şu şekilde sürdürdü: Fenerbahçe taraftarları, Mourinho’ya sosyal medyadan yazsın ve takıma korner çalışması yaptırsın. Szymanski’ye 150 korner, İrfan Kahveciye ise 50 korner attırsın çünkü onun sürekliliği fazla değil; oyundan alınıyor. Bir takımda dört kişi tam anlamıyla birbirine yapışmış durumda: Skriniar, Duran, En-Nesyri, Oosterwolde. Bu dört kişiyle 10 metre içinde top alınmalı.
Kahveci ayrıca, altı pas içindeki oyunculuğu göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtti ve Szymanski için de altıpasın içinden bir geçiş yapmasını istedi. Bu tür maçlarda duran topların çok kritik olduğuna vurgu yaptı.
Kaynak: Haberler.com