DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Yılın Kareleri Oylamasına Katıldı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Yılın Kareleri Oylaması’na katılarak şehrin en iyi anlarını destekledi. Bu özel etkinlikte, Niğde’nin güzelliklerini bir araya getiren fotoğraflar yarışacak. Detaylar için tıklayın!

12.03.2025
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Yılın Kareleri” Oylamasına Katıldı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Anadolu Ajansı’nın (AA) 2024 yılına damga vuran olayları ve yaşamı yansıtan fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı. Bu etkinlikte, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği etkileyici fotoğraflar, Roketsan, Lifebox ve Sony gibi önemli sponsorların katkılarıyla sergilendi.

Başkan Özdemir, oylamada yer alan Haber, Doğal Yaşam ve Çevre, Spor, Günlük Hayat ve bu yıla özel eklenen Özgür Suriye kategorilerindeki fotoğrafları inceledi. Özdemir, “Özgür Suriye” kategorisinde Emin Sansar‘ın “Özgür ülkede ilk namaz” adlı fotoğrafını, “Haber” kategorisinde ise Ali Jadallah‘ın “O bakış” adlı karesini seçti.

  • Doğal Yaşam ve Çevre kategorisinde: Şebnem Coşkun – “Buzun üstünde, suyun altında”
  • Günlük Hayat kategorisinde: Hakan Nural – “Suda yürüyenler”
  • Spor kategorisinde: Oğuz Yeter – “Gol sevinci”

Özdemir, AA’nın 5 farklı kategorideki “Yılın Kareleri” oylamasında tercihlerini belirlediğini ifade etti. Seçkideki fotoğrafların güzelliğine vurgu yapan Özdemir, şu şekilde konuştu: “Bu fotoğrafları seçmekte gerçekten zorlandım. Anadolu Ajansı’na ve bu muhteşem kareleri çeken arkadaşlara teşekkür ediyorum. Her bir kare birbirinden etkileyici. Ancak en çok, Anadolu Ajansı’nın tarafsız bir şekilde dünyadan böyle güzel görüntüleri sunması beni derinden etkiledi. Umuyorum ki, önümüzdeki yıl acı içeren hiçbir fotoğrafla karşılaşmayız ve sadece güzel anların fotoğrafları arasından seçim yapmak zorunda kalırız.”

Son olarak, Anadolu Ajansı’nın dünyada meydana gelen olayları tarafsız bir bakış açısıyla bizlere aktardığı için minnettar olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Abdullah Özkul – Güncel
Ek Kaynak: Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.