DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Niçin üretilmiş dedirten en ilginç teknolojik ürünler Bambaşka teknolojileri sizler için derledik. İşte karşınızda “Bu neden üretilmiş!” dedirten en garip teknolojik…

24.05.2020
A+
A-

Hazırladığımız bu listede gerçek anlamda hayret yaratan teknolojiler, yararı olmayan teknolojiler ve yararlı fakat gerçi gerçekten acayip olan teknolojiler yer alıyor. Bu sebeple ayrıca eski olan teknolojileri keza de günümüze yakın olan teknolojileri bir araya getirdik ve bu yazıya ekledik.

En garip teknolojik ürünler arasında bazı dönemler popüler olan ürünler de yer alıyor. Bu tarz ürünleri bu listeye almadık oysa kadınlar ve erkekler için özel olarak üretilen fakat işlevsiz olduğu için yaygınlaşamadan piyasadan silinen birçok acayip ürün de bulunuyor.

Bakıldığında Xiaomi en ilginç teknolojik ürünler tarafında daha fazla yardımcı içerikler ile karşımıza çıkıyor. Saç uzatma tarağı, akıllı cetvel, ufak masa temizleme robotu ve akıllandırılabilen öteki ürünler ile karşımıza çıkan bu Çinli şirketin bir takım ürünleri için zaten çoğu içerik hazırladık. Söz konusu listeye buradan ulaşabilirsiniz. Bundan nedeniyle bu listede Xiaomi ürünleri yer almıyor.

Philips SmartSleep

Philips daha çok zeki aydınlatma çözümleri, kulaklıkları ve bireysel bakım ürünleriyle adından laf ettiriyor. Philips’in kuşkusuz diğer çoğu ürünü mevcut ama Philips SmartSleep aslında acayip görünüyor. Kendisinin bir akıllı uyku bandı olduğunu söyleyelim.

Uykuya dalmakta güçlük çekenler için geliştirilen ve hakiki zamanlı uyku takibi de yapabilen bu zeki ürün, dıştan bakıldığında sıradan bir uyku bandı gibi görünüyor.

“İyi uyku bağışıklığı güçlendirir!” mottosuyla yola meydana çıkan Philips, SmartSleep adlı ürününü bu gaye doğrultusunda piyasaya sürdü. Wi-Fi ve Bluetooth üzerinden SleepMapper adlı uygulamasına bağlanan ve USB üzerinden sorumluluk edilebilen bu zeki göz bandı, uyumlu kullanımda uyku kalitesini artırdığını ve kendisini kullanacak olan kişiyi gün içinde daha dinlenmiş hissettireceğini bahis ediyor. En azından şirketin söyledikleri bu şekilde.

İlgili makaleyi şuraya bırakıyoruz.

Xiaomi saç uzatma tarağı üretti! Epeyce ilginç görünüyor

Xiaomi acayip ürünleri ile gündemimize girmeye yargı kazanıyor. Şirket acilen de karşımıza Xiaomi saç uzatma tarağı ile çıkıyor.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.