DOLAR 32,2584
EURO 35,0961
ALTIN 2.467,96
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Niasinamid cilt bakımında gerçekten mucizeler yaratıyor mu?

22.06.2020
A+
A-

ABONE OL

Nikotinamid olarak da aşina niasinamid, niasinin (B3 vitamini) iki belli başlı formundan biridir.

Niasin, yediğiniz yiyecekleri enerjiye dönüştürmeye yardımcı olan B3 vitamini formudur, niasinamid ise cilt bakımında kullanılan güçlü bir antioksidandır.

Niasinamidin zinde antioksidan özelliklerinin deri yaşlanmasının görünür şekilde azaltıyor. böylece kırışıklık karşıtı kremlerde yaygın bir bileşen olarak çoğu kez karşımıza çıkıyor.

Artık niasinamidin ne olduğunu bildiğinize tarafından, neden sunduğu şahane cilt bakım faydalarının daha fazlasını keşfetmiyoruz?

Cilt bakımı laf konusu olduğunda, en yaygın endişeler hiperpigmentasyon, akne ve yaşlanan cildin ortaya çıkmasıdır. Niasinamid ile formüle edilmiş ürünleri deri bakım rutininize dahil etmek, bu deri bakımı endişelerinin zahmetsizce ortadan kaybolmasına tezgâhtar olabilir.

Uzmanlar, niasinamidin cildin yüzeyini iyileştirmeye ve kırışıklıkların görünümünü düzeltmeye asistan olabileceğini paylaşıyor.

Yapılan bir araştırma, niasinamidin topikal olarak kullanılmasının araştırmaların da akne görünümünü manâlı ölçüde azaltmaya tezgâhtar olabileceğini göstermiştir.

Niasinamid keza deri sararması (solgunluk) gibi cilt rengi problemleri ile uğraş ediyorsanız da işe fayda.

Niasinamid’i cilt bakım rutininize dahil etmenin olağanüstü bir yolu, bileşenle formüle edilmiş bir nemlendiricinin yardımını almaktır.

Cildinizin yumuşak, elastik ve buruşuk bir şekilde nemlendirilmesine asistan olacak, niasinamid bakımından varlıklı ve parfümsüz ürünlerden yararlanabilirsiniz.

Niasinamid serumları, bu bileşeni cildin yüzeyine uygulamanın en kısa yollarından biridir. Bu, serumların hakiki faydalarını ortaya dışında tutmak için içten formda olmalarından kaynaklanır.

Tercih ettiğiniz nemlendiriciden önce niasinamid ile formüle edilmiş bir serum kullanarak deri bakım rutininizi zenginleştirin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.