DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Nevşehir’deki Zincirleme Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Bebek Hayatını Kaybetti

Nevşehir’deki zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan bebek hayatını kaybetti. Detaylar ve gelişmeler için haberimizi okuyun.

31.05.2025
A+
A-

Nevşehir’de Üzücü Trafik Kazası ve Mağdurlar

Nevşehir ile Kayseri arasındaki yoğun kara yolunda meydana gelen ve birçok aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2 yaşındaki bebek Atlas Kesal, aldığı ağır yaralar sonucu maalesef yaşam mücadelesini kaybetti. Olay, dün akşam saatlerinde gerçekleşti ve kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılar üzerinde ilk müdahaleleri yaptı.

Genç yaşta hayatını kaybeden Atlas Kesal, Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailesinin ve yakınlarının büyük üzüntü yaşadığı bu acı olay, bölge sakinleri ve kazaya tanıklık edenler tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Kaza ve Sonrası

Kaza, Nevşehir-Kayseri kara yolunun Bozca köyü mevkisinde gerçekleşti. İki otomobil ve bir tırin karıştığı zincirleme çarpışmada, otomobildeki anne, baba ve küçük çocuk ile minibüsteki iki turist olmak üzere toplamda 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı.

Ölen bebek Atlas Kesal’ın cenazesi, yakınları tarafından Avanos ilçesindeki taziye evinde karşılandı ve burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Tören sırasında ailesi ve yakınları yoğun üzüntü yaşadı. Kaymakam Osman Bilici de, olay yerine gelerek ölen küçük çocuğun ailesine taziye dileklerinde bulundu ve acılı aileye destek oldu.

Kazanın Detayları

Kazaya karışan araçlar ve plaka bilgileri şu şekildedir:

  • 34 DPA 759 plakalı otomobil
  • 50 ADL 515 plakalı minibüs (turist taşıyor)
  • 50 NV 525 plakalı tır

Olayın ardından polis ekipleri, kazanın oluş nedenlerini araştırmaya başladı ve kazayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.