DOLAR 32,2390
EURO 34,7805
ALTIN 2.441,41
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Netflix’ten iddialı The Irishman açıklaması Netflix, iddialı The Irishman açıklaması ile dikkat çekti. Bu açıklama sineme sektörünün dijital platformlara…

16.12.2019
A+
A-

Martin Scorsese‘nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde efsane oyuncular bir araya geldi. Joe Pesci, Robert De Niro ve Al Pacino filmde başrolü paylaşıyor.

Marriage Story ile birlikte The Irishman, Altın Küre adaylığı alarak dikkat çekti. Oscar adaylıkları ise 13 Ocak’ta belli olacak. İki film muhtemelen burada da oldukça önemli bir koza sahip olacak.

Netflix yaptığı açıklamada The Irishman‘in geçen hafta 26 milyondan fazla abone tarafından izlendiğini açıkladı. 26 milyondan fazla abone, filmin en az yüzde 70’ini izledi.

Netflix, film ile ilgili iddialı bir açıklamada bulundu. Tahminlere göre, 28 günde filmin izlenme sayısı 40 milyonu aşacak. Tabii her abone, tek bir kişiyi temsil etmiyor. Filmin grup olarak izlendiğini varsayarsak, izleyici sayısının çok daha yüksek olacağını söyleyebiliriz.

Bir karşılaştırma yapacak olursak, Scorsese’nin 1990 yılına damga vuran Goodfellas isimli filminin bilet satışları ilk haftada 2 milyon kişi olarak açıklanmıştı.

Bu rakamlar sinema sektörünün emin adımlarla dijitale kaydığının en somut göstergesi.

Geleneksel TV ve sinema algısını yıkan dijital platformlar, ilerleyen zamanda çok daha iddialı yapımlarla karşımıza çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.