DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Netflix Türkiye’de Mayıs 2020 takvimi Netflix Türkiye’de Mayıs 2020 ayında izleyebileceğiniz yeni yapımları ve yeni sezonları bu yazımızda…

24.04.2020
A+
A-

Her ay olduğu gibi bu ay da çoğu üretim bizleri karşılıyor. Şu Anda dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan listemize geçelim.

Netflix Orijinal Dizileri

White Lines (15/05/2020)

Manchester’lı bir DJ’in İbiza’da esrarengiz bir şekilde kaybolmasından yirmi yıl daha sonra cesedi ortaya çıkar ve kız kardeşi olayın perde arkasını öğrenmek için sırlarla dolu adaya gider. 

Snowpiercer (Mayıs Ayında)

Dünyada yaşanan bir felaketle birlikte dünya artık buzla buruşuk çorak bir araziye dönüşmüştür. Hayatta kalan ahali ise dünyanın çevresini dolaşan heybetli bir trende yaşamak zorunda kalır.

The Eddy (08/05/2020)

Günümüz Parisi’nin renkli ve çok aydın mahallelerinde geçen The Eddy, zor durumda olan bir barın sahibini, barın orkestrasını ve şehirde karşılaşacakları tehlikeleri merkezine alıyor.

Hollywood (01/05/2020)

Ryan Murphy ve Ian Brennan’ın yeni ufak dizisi, II. Dünya Savaşı sonrası Hollywood’ta bedeli ne olursa olsun başarıya ulaşmaya çalışan bir grup oyuncu ve sinemacı adayının mücadelesini anlatıyor.

Space Force (29/05/2020)

ABD Silahlı Kuvvetleri’nin yeni kurduğu Uzay Bölüğü’ne atanan bilim insanları, Beyaz Saray’den gelen umulmadık bir dikte ile avuç içi gidip orada bağımsızlık ayarlamak üzere harekete geçer. Yapımcılığını Steve Carrel ve Greg Daniels üstleniyor.

Dead to Me: 2. Sezon (08/05/2020)

Jen ve Judy, arka bahçelerindeki kanlı sürprizin arkasında hayatlarına devam edip bir yanlamasına da karanlık bir sırrı sır olarak saklamak için çabalar. Kasabaya yeni gelen sürpriz bir ziyaretçi ve peşlerini bırakmayan Dedektif Perez yüzünden ise hayatlarında hiç olmadıkları dek riskle boğuşurlar.

Into the Night (01/05/2020)

Güneş ışınlarına maruz kalan herkes ölmeye başlar. Dünyada bir felaket senaryosu yaşanırken Brüksel’den kalkan gece uçuşundaki yolcular, hayatta kalmak için canları pahasına savaşır. 

Valeria (08/05/2020)

İşinde ve evliliğinde kriz yaşayan bir yazar, üç yakın dostuna sığınarak onlardan takviye alır. Elisabet Benavent’in romanlarından uyarlandı.

Eğlenceli Tarih Dersleri (22/05/2020)

Bilimsel gelişmeler, toplumsal hareketler ve dünyayı değiştiren keşifler infografik tablolar ve kayıtlar görüntüleriyle tarih dersine dönüşür.

Workin’ Moms: 4. Sezon(06/05/2020)

Anneler çocuklarını, eşlerini, işlerini ve en önemlisi kendilerini savunmaya başladıklarında değişim rüzgârları esmeye başlar.

Restaurants on the Edges (08/05/2020)

Uzmanlar, dünyanın dört bir yanındaki restoranları kurtarma görevlerine devam eder. Birazcık cesaret ve oldukça çok tadilatla mucizeler yaratılabilir.

Blood & Water (Fazla Yakında)

16 yaşında bir kız, 17 yıl önce kaçırılan ablası olduğunu düşündüğü bir kızla benzer liseye nakledilmeyi başarır.

1 2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.