DOLAR 32,1879
EURO 34,9777
ALTIN 2.505,52
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Netflix Türkiye’de bugünün en iyileri Bugün Netflix’te en popüler içerikler arasından kendiniz için seçim yapabilirsiniz. ya da size önerdiğimiz…

27.05.2020
A+
A-

Netflix’te en popüler içerikler arasında zirvede Snowpiercer’ı görüyoruz. Yeni Netflix Orijinal yapımı dizi, platformda alaka görmeyi başardı ve Netflix’te en fazla izlenenler arasında zirvede karşımıza çıktı. Diğer yanlamasına, geçtiğimiz günlerde listeye dahil olan Eğlenceli Tarih Dersleri belgeseli de üst sıralarda yer alan yeni bir yapım oldu.

1 – Snowpiercer

Netflix’te en çok izlenen içerikler aralarında zirvede yeni bir Netflix Orijinal dizisi görüyoruz. Dizi dünyanın gelecekte karşılaşabileceği kurgu bir mantıksal bağ üstünde ilerliyor. Dünya buzullarla kaplandığında hayatta kalabilen halk dünyanın çevresini dolaşan büyük bir trende yaşıyor. Ancak bir trende birlikte yaşamak teoride düşünüldüğünden daha şiddet olabilir. acilen iki bölümü yayımlanmış olan dizinin yeni bölümler her hafta eklenmeye devam edecek. Bölümlerin süresi ise yaklaşık bir saat oluyor.

2 – Eğlenceli Tarih Dersleri

Bugünün en popüler içerikleri aralarında ikinci sırada karşımıza bir belgeli serisi çıkıyor. Eğlenceli Tarih DersleriExplained minvalinde bir üretim diyebiliriz. Dağıtılmış konuları kısa süreli bölümlerle ele alıyor. Hazır yemeklerden, nükleer enerjiye değin geniş yelpazede konuları işleyen üretim, Netflix’te en fazla izlenenler arasında yer almayı başardı.

3 – Control Z

Alıştığımız konular açık havada bir hikaye üzerinde ilerleyen bu dizi de aslında bir gençlik dizisi diyebiliriz. Bir hacker’ın, eğitim aldığı lisedeki şahısların bilgilerini açığa çıkarmasıyla başlayan hikayede, dizinin baş karakteri de bu kişiyi tespit etmeye çalışıyor. 8 bölümden oluşan dizi Netflix’te en fazla izlenenler arasında 3. sırada kendine yer buldu.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.