DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Netflix Türkiye’de bugünün en iyileri Bugün Netflix’te en fazla izlenenler arasından kendiniz için tercih yapabilirsiniz. veya size önerdiğimiz…

21.05.2020
A+
A-

Netflix’te en popüler içerikler arasında zirvede The Last Dance’i görüyoruz. Belgesel serisi, final bölümlerinin yayımlanmasıyla yoğun bir alaka fark etti. Diğer yanlamasına, geçtiğimiz günlerde listeye dahil olan Güzelliğin Portresi yeniden üstteki sıralarda yer alıyor.

1 – The Last Dance

Geçtiğimiz günlerde final bölümleri yayımlanan The Last Dance, Netflix Türkiye’de günün Top 10 listesi içerikleri aralarında zirvede kendine yer buldu. Chicago Bulls‘un NBA’deki kurduğu dominasyonun son yılını ele alıyor. Bu belgeseli garip ve cazibeli kılan ayrıntı ise; o sene takım doğrusu de son dans olarak yani birlikte son sezonları olduğunu bile bile başlıyorlar sezona, bunu basın da biliyordu ve kameralar takımın soyunma odasına kadar girmişti. Lakin o dönemden bu zamana kadar o görüntülerin bir kısmı hiç ortaya çıkmamıştı. The Last Dance yapımcıları ise o görüntüleri birkaç sene önce satın almış ve konuyla ilgili yapacakları işi planlamaya başlamışlardı. Bu belgeselde ise o dönemi hem takımın efsaneleri; Michael JordanDennis Rodman, Scottie Pippen gibi isimlerden dinleyebilir keza de daha önce gün yüzüne çıkmamış görüntüleri izleyebilirsiniz.

2- Güzelliğin Portresi

Burçin TerzioğluBirkan SokulluMelisa Şenolsun ve Serkan Belirgin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı film, Netflix’te en fazla izlenenler arasında  ikinci sırada karşımıza çıkıyor. Filmin konusu ise bir kadının, babasının esrarengiz ölümü üzerine kuruluyor. Babasının öldüğünü sonra öğrenen ve gençken kaçtığı eve dönen şahsiyet, esrarengiz olaylarla karşılaşıyor. Film, korku türünü sevenler için iyi bir tercih olabilir. Yapımın IMDB puanı ise 6,6 oldu. 2019 Aralık’ta vizyona giren Güzelliğin Portresi, takriben 2 milyon lira da hasılat elde etti.

3 – White Lines

Netflix’te en çok izlenenler aralarında üçüncü sırada karşımıza yeni bir Netflix Orijinal dizisi olan White Lines çıkıyor. La Casa De Papel’in yaratıcısından meydana çıkan bu meslek, gerilim türünde diyebiliriz. Bir kadının, uzun zaman önce Ibiza’da kaybolan erkek kardeşini aramasıyla başlayan bir hikayeyi izliyoruz. Dizinin birincil sezonu toplam 8 bölümden oluşuyor ve bölümlerin süresi de takriben bir saat olarak karşımıza çıkıyor.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.