DOLAR 32,5670
EURO 34,7178
ALTIN 2.411,47
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Netflix Türkiye ödeme seçeneklerini çoğaltıyor

20.09.2019
A+
A-

Netflix Türkiye, kullanıcılara iki yeni ödeme seçeneği sunmaya hazırlanıyor. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ve iyzico ile yapılan işbirliği sonucunda mevcut üyeler, aylık ücretlerini TROY logolu kartlarıyla ya da iyzico ile ödeyebilecek.

iyzico bugün 35.000’den fazla küresel ve yerel online şirkete güvenli ödeme çözümleri sunmanın yanı sıra 600.000’i aşkın tüketicinin güvenli alışveriş deneyimi yaşamasını sağlıyor. 1990 yılından beri faaliyetlerini sürdüren BKM ise Türkiye’nin ilk ve tek yerli ödeme yöntemi TROY ile dikkat çekiyor. TROY, nakit kullanımını azaltırken finansal sisteme katılımı artırma hedefiyle Türkiye pazarındaki ihtiyaçlara uygun özelleştirilmiş çözümler sunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan BKM Genel Müdürü Dr. Soner Canko, Netflix ile işbirliği yapmaktan son derece memnun olduklarını ve Netflix’i keyifle izleyen TROY kullanıcılarına ulaşabilecek ve onlara kolay, güvenli ödeme deneyimi sunabileceklerini söyledi.

Aynı şekilde iyzico Satış, Pazarlama ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Saitoğlu da işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Netflix’in ülkemizde 1,5 milyondan fazla abonesi bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.