DOLAR 32,2113
EURO 34,7085
ALTIN 2.442,60
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Netflix, Hızlı ve Öfkeli dizisi yapıyor!

24.04.2018
A+
A-

Netflix bu dev serinin yayıncı rolünü üstlenecekken, animasyon denince akla gelen ilk şirketlerden biri olan DreamWorks, diziyi hazırlayacak. Universal bu işbirlikleriyle beraber Hızlı ve Öfkeli markasını çok daha global ve filmler dışında var olan bir meta haline getirmeye çalışıyorlar.

İlk kez 2001 yılında bizlerle olan, Paul Walker ve Vin Diesel‘li kadrosuyla kısa sürede ünlenen filmler, şimdilerde dev gişe başarılarıyla konuşuluyorlar. Universal’ın çevresindeki örneklere bakarak (Disney’in Marvel’ı evren haline getirmesi gibi) böyle bir karar vermesi oldukça mantıklı görünüyor.

Animasyon orijinal seri ile aynı evrende geçecek ve bizlere Tony Toretto‘nun hikayesini anlatacak. Tony arkadaşlarıyla birlik kuracak ve dünyanın en hızlı sokak yarışçısı olmak için mücadele verecek.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

:: Diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.