DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Neslim Güngen Yeni Kitabı Zorla Güzellik Olur’u Tanıttı

19.09.2023
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Galataport D&R’da yeni kitabı Zorla Güzellik Olur’u tanıtan iş insanı Neslim Güngen, hayranlarıyla buluştu.

Sıfırdan başlayıp, yüzlerce şubeye ulaşan ve bu süreçte neler yaşadığını, neler hissettiğini yalın bir şekilde kitapta anlatan iş insanı Neslim Güngen, yeni kitabının lansmanını hayranlarıyla birlikte kutladı.

Özellikle Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüpoğlu’nun geçen gün yazmış olduğu köşe, Güngen’in kitabıyla alakalı çok güzel anektotlar verdi; “Kitabın 21’inci sayfasında şöyle bir bölüm vardı: “2014 yılında ilk şubeyi açtığımda güzellik sektöründe bugün olduğum yere gelip, gelemeyeceğimi bilmiyordum. Neslim Güngen, tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim olmalıydı. Kendi markamı kurma yolculuğumda bugün 88 şube sayısına ulaşmış bulunuyorum. Belki de siz bu kitabı okuyana kadar 100 şubeye ulaşacağım.

Bunu not edip, sordum Güngen’e, “Bugün itibarı ile şube sayınız kaç oldu?” diye…  Güngen, “129” dedi… Bir yılda 41 şube; müthiş bir başarı… Üstelik Güngen, birçok işyerinin kapandığı pandemi sürecinde yaptı büyüme patlamasını…

İnsanların evlerine kapandığı salgın sürecine altı şubeyle giren Güngen, 2022’nin ikinci yarısında şube sayısını 81’e çıkaracak kadar işine tutkuyla bağlı bir iş insanı…  13 yaşında çalışmaya başlayan, sıfırdan başladığı güzellik sektöründe kendi markasını yaratıp, dokuz yılda 129 şubeye ulaşan üç çocuk annesi Neslim Güngen, yakında başka bir alanda da markalaşmak için adım atacak.

‘Zorla Güzellik Olur’ kitabının satış fiyatı 100 lira…  17 yaşında aile baskısıyla evlendirilen, 19’unda çocuk yaşında anne olan, 22’sinde eşinden boşanan bir kadının; çok çalışma, azim ve “Çaresi yok” denilen vücuttaki çatlaklara son veren cihazı Türkiye’ye getirmesiyle kaderinin nasıl değiştiğini öğrenmek için çok değil bu para…”

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.