DOLAR 32,2568
EURO 35,0592
ALTIN 2.468,03
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

NBA 2K20’de beklenmeyen büyük indirim! Sony’den liglerin iptal edilmesiyle spor müsabakalarını izleyemeyecek olan basketbolseverler için NBA…

13.05.2020
A+
A-

Visual Concepts kadar geliştirilip ve Milli Basketbol Birliği’ne dayalı 2K Sports göre yayınlanan ve Eylül 2019’da başta piyasaya meydana çıkan NBA 2K20, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android, iOS ve PC platformlarında oynanabiliyor.

Konsol oyuncularının ve basketbolseverlerin büyük zevkle oynadığı NBA 2K20 bugüne kadar PlayStation Store’da 399 TL fiyat etiketiyle satılıyordu. Kısa vakit öncesinde kullanıcıların PS Store şikayetlerinin artışını duyar gibi olan Sony, NBA 2K20 fiyat güncellemesini açıkladı.

13 Mayıs – 21 Mayıs arası sürecek bu indirimde NBA 2K20 399 TL‘den şaşılacak derecede 22 TL‘ye düştü. Oyunu buradan PlayStation Store sayfası üzerinden satın alabilirsiniz.

Sony’nin bu hamlesi Corona virüs pandemisi nedeniyle evde süre dinmek zorunda olduğumuz bu günlerde gelen bu haber, oldukça sevinç uyandıracak ve oyuncuları mutlu edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.