DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Nagehan Alçı’ya Farah Zeynep Abdullah’tan tepki

18.09.2023
A+
A-

Yazar Murathan Mungan, Yılmaz Güney’in ölüm yıl dönümünde “Yılmaz Güney’in ölümünün 37. yılı. İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi. Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı” paylaşımı yaptı.

Mungan’a sosyal medya üzerinden yanıt veren Farah Zeynep Abdullah, “Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği shjs ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim” ifadelerini kullandı.

Bu ifadelere tepki gösteren Yılmaz Güney’in ailesi ise “Her türlü kanuni hakkımızı kullanacağız” dedi. Farah Zeynep Abdullah da buna cevap olarak “ok hakimi vurmak yok ama” göndermesi yaptı.

Nagehan Alçı'ya Farah Zeynep Abdullah'tan tepki

Yönetmen ve oyuncu Yılmaz Güney’in ölüm yıl dönümünde oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın yorumu üzerine başlayan kadına şiddet tartışmalarına Nagehan Alçı da katılmıştı.

Nagehan Alçı'ya Farah Zeynep Abdullah'tan tepki - Resim : 2


“Şiddet konusunda aleyhine yazılanlar doğru. Bunlar defalarca da yazıldı”
 diyen Alçı, “Fakat şu konjonktürde Güney’e Farah Zeynep’le başlayan saldırı kampanyasının sebebi Güney’in Kürt olması. Olayın özü bu” ifadelerini kullanmıştı.

Nagehan Alçı'ya Farah Zeynep Abdullah'tan tepki - Resim : 3

Alçı’nın sözlerini X platformu üzerinden alıntılayan Abdullah, “Yok koç erkeği olması abartma” diye yazdı.

Nagehan Alçı'ya Farah Zeynep Abdullah'tan tepki - Resim : 4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.