DOLAR 32,3773
EURO 34,7907
ALTIN 2.412,02
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Metin Akpınar’ın Kızı Duygu Nebioğlu’nun Babalık İddiası ve Uğur Dündar Davası

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun Uğur Dündar’a karşı babalık iddiası hakkında detaylı bilgiler. Olayın yargı süreci ve gelişmeleri burada.

19.04.2024
A+
A-

Metin Akpınar’ın Kızı Duygu Nebioğlu’nun Babalık İddiası

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu'nun Babalık İddiası

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, ablasının babasının Uğur Dündar olduğunu ve dava açtıkları söylemesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Hakkındaki babalık iddiasını kesin bir dille reddeden ve DNA raporu ile durumun tescillendiğini söyleyen Uğur Dündar’ın katıldığı yayında cinsel hayat sözleri stüdyodakileri güldürdü.

Uğur Dündar’ın Açıklamaları ve Davaya İlişkin Detaylar

Uğur Dündar'ın Açıklamaları ve Davaya İlişkin Detaylar

Hakkında 2 yıl önce dava açılan Uğur Dündar, olayın detaylarını anlatmak için Ece Üner’in programına konuk oldu. Davada adı geçen Suphiye Orancı’yı hiç tanımadığını ve ilişki yaşamadıklarını söyleyen Dündar, yaşanan süreci ve DNA testi sonuçlarını detaylarıyla paylaştı. Duygu Nebioğlu’nun açıklamalarına da yanıt veren Dündar, Adli Tıp Kurumu’nun raporunu manipüle edildiği iddialarına karşı çıkarak konuyu açıklığa kavuşturdu.

“BEKAR ADAMIM, SAĞLIKLI CİNSEL YAŞAMIM VAR”
Hakkında dava açılan Uğur Dündar, cinsel hayatıyla ilgili olarak, “Bekar adamım, normal sağlıklı cinsel bir yaşamım var. Bunun konuşulacak başka bir tarafı yok ki.” şeklinde espriyle yanıt verdi.

NE OLDU?
Duygu Nebioğlu’nun açıklamalarıyla gündeme gelen olayın detayları ve Uğur Dündar’ın davaya dair görüşleri netlik kazandı. Dava sürecinde yaşanan gelişmeler ve DNA testi sonuçlarının ardından ortaya çıkan gerçekler magazin dünyasında yankı uyandırdı.

“KENDİMDEN EMİNİM”
Uğur Dündar, yaşanan dava sürecinde kendinden emin bir tavırla, iddialara karşı çıkarak gerçeklerin ortaya çıkmasını sağladı. Konuyla ilgili detaylı açıklamalarını kamuoyuyla paylaşarak olayı aydınlattı.

“KAMERA ÖNÜNDE SAÇ VE KAN ÖRNEĞİ VERDİK”
Uğur Dündar, dava sürecinde Adli Tıp Kurumu’na kan ve saç örneği vererek gerçeklerin ortaya çıkmasını sağladı. Aldıkları DNA testi sonuçları doğrultusunda açıklamalarda bulundu.

“DUYGU NEBİOĞLU’NUN BİLMEDEN KONUŞTUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
Duygu Nebioğlu’nun açıklamalarına cevap veren Uğur Dündar, Adli Tıp Kurumu’nun raporu hakkında yapılan manipülasyon iddialarına net bir şekilde karşı çıkarak konuyu açıklığa kavuşturdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.