DOLAR 32,4811
EURO 34,6735
ALTIN 2.408,32
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Nadir görülen rahatsızlıkla mücadele eden yetişkin film yıldızı Jenna Jameson, aldığı kilolarla dikkat çekti

Yetişkin filmlerde rol alarak kısa sürede şöhreti yakalayan Jenna Jameson’a 2022 yılında nadir görülen Guillain-Barre Sendromu teşhisi konuldu. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden isim, değişimiyle şaşkına çevirdi. “YÜRÜME YETİMİ KAYBETTİM” Bağışıklık …

15.03.2024
A+
A-

Yetişkin filmlerde rol alarak kısa sürede şöhreti yakalayan Jenna Jameson’a 2022 yılında nadir görülen Guillain-Barre Sendromu teşhisi konuldu. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden isim, değişimiyle şaşkına çevirdi.

“YÜRÜME YETİMİ KAYBETTİM”

Bağışıklık sistemi rahatsızlığıyla mücadele eden isim, teşhisten bir süre sonra yürümekte güçlük çektiği için baston ve özel yürüteç kullanmaya başladı. Tedavisinin ardından yürümeye başlayan oyuncunun bir dönem aldığı kilolar gündem oldu. Sosyal medya hesabından sık sık kilolu haliyle şu anki halini paylaşan Jameson, toparlanmaya başladı.

Paylaşımında yaşadığı süreçten bahseden ünlü isim, “İşte size bir hatırlatma. Nimetlerinizi sayın ve şükredin. Bir yılı aşkın bir süre önce yürüme yetimi kaybettim ve işimin bittiğini düşündüm. Geri dönmek için savaştım ve sürekli olarak dışarıdan ama daha da önemlisi içeriden daha iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Bu yeni ayda, bugün, nezaket gösteriyorum. Sevgi. Mutluluk. Bana katılın” ifadelerini kullandı.

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.