DOLAR 32,4720
EURO 34,8577
ALTIN 2.421,49
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Mutlu evlilikleri örnek gösteriliyordu! Sanatçı çiftten kahreden haber geldi

12.02.2023
A+
A-

Oyuncu Çağdaş Çankaya ile müzisyen eşi Zilan Tigris, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinin Ofis Semti’nde yıkılan 9 katlı Sözel Apartmanı’nın enkazında hayatını kaybetti.

Ermeni asıllı Zilan Tigris farklı dillerde seslendirdiği şarkılarla adından söz ettiriyordu.

Çankaya ve Tigris’in bulunduğu apartmandan ses geldiği için umutlar son ana kadar tükenmemişti.

Ancak bugün acı haber geldi. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre soğuk hava nedeniyle daha fazla dayanamayan çiftin cansız bedenlerine ulaşıldı.

9 AY ÖNCE BİRLİKTE CANLI YAYINA KONUK OLMUŞLARDI

Oyuncu Çağdaş Çankaya ve Diyarbakırlı olan müzisyen eşi Zilan Tigris, 9 ay önce konuk oldukları Bircan Kerem’in yayınında Diyarbakır’a olan sevgilerini dile getirmişlerdi.

Mutlu evlilikleri örnek gösteriliyordu! Sanatçı çiftten kahreden haber geldi

Çankaya, Bircan Kerem’in “Hanımköylü oldun. Hanımşehirli oldun… Ne güzel. Diyarbakır yaşanacak şehir değil mi?” sözleri üzerine aslen Malatyalı olduğunu ifade ederek “Daha önce Diyarbakır’a çok geldim. Tiyatro turnesi olarak da geldim. Diyarbakır’ın benim için çok özel bir yeri var” demişti.

Sacitaslan.com olarak Çağdaş Çankaya ve Zilan Tigris’e Allah’tan rahmet; kederli aileleri ve tüm sevenlerine de başsağlığı dileriz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.