DOLAR 32,3694
EURO 34,7789
ALTIN 2.394,73
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Mustafa Sandal’ın aşkı göğüslerini büyüttü

20.03.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nden Doğan Savaş’ın haberine göre popçu Mustafa Sandal’ın Sırp şarkıcı Emina Jahovic’le boşandıktan sonra Aralık 2018’de gönlünü kaptırdığı Melis Sütşurup da modaya uydu.

Kendisinden 19 yaş büyük Sandal’la yaşadığı aşkla popüler olan sosyetik güzel, ünlüler arasında yaygın olan estetik operasyon furyasına dahil oldu.

30 yaşındaki bir çocuk annesi Sütşurup, iddiaya göre ilk iş olarak da göğüslerini büyüttü. Sosyetik güzel, konuşulanlara göre önceki gün Taksim’deki özel bir hastanede estetik operasyon geçirdi.

MUSTİ’YLE GELEN ŞÖHRET…

Üç saatlik ameliyatla göğüslerini büyütüp toparlatan Sütşurup, popüler kültürün etkisiyle bıçak altına yatmaktan çekinmedi. Adını Mustafa Sandal’la yaşadığı aşkla magazin dünyasında duyuran Sütşurup’un yeni görüntüsü ise merak konusu oldu.

Bu arada Sütşurup’un Musti ile aşkı ortaya çıktığında sosyetik güzelin sosyal medyadaki takipçi sayısı da kısa sürede artmıştı. Sosyetik güzelin 3 bin olan takipçi sayısı, Sandal birlikteliğinden sonra 14 bine çıktı.

Estetik ameliyatla göğüslerini büyüttüğü konuşulan Sütşurup’un önümüzdeki günlerde paylaşacağı iddialı pozlarla da adından fazlasıyla söz ettirmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.