DOLAR 32,2577
EURO 34,7878
ALTIN 2.408,73
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Mustafa Cengiz: ‘Camiamız kuytu olsun, gereken hemen yapılıyor, reaksiyon anında veriliyor’

30.06.2020
A+
A-

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Telekom Stadyumu’nda bir araya gelerek idare heyeti toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile Idare Heyeti Genel Sekreteri İlber Aydemir’in bulunduğu toplantıya öteki yönetim kurulu üyeleri de telekonferans yoluyla katıldı.

Başkan Cengiz buluşma öncesinde aktüel konularla ilgili GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Geçirdiği tedavi sürecinde hiçbir zaman yönetimden kopmadığını söyleyen Cengiz, “Sesim son yaptığımız röportaja göre daha iyi. Bugün bilhassa kulübe geldim. İleriki günlerde inşallah daha fazla geleceğim. Çare bir süreç alıyor. Ben taraftarlarım, camiamın ve Türk halkının dualarıyla buradayım. Bilhassa şunu ayrıntıları ile belirtmek isterdim; hiçbir lahza, hiçbir saat yönetimden kopmadım. Bütün rahatsızlığım boyunca, 2-3 ağır işlem geçirdim. Onda bile ayıldığım andan itibaren Galatasaray ile birlikteydim. Biz bir namus yükü aldık. Biz böylece görüyoruz. Çocukluk aşkımızın yükünü emanet aldık. Emanet dek dünyada kayda değer bir şey yoktur. İnsanın namusudur. Galatasaray da bizim namusumuzdur. Bu mücadeleyi her şartta yürütürüz. idare heyeti arkadaşlarımızın tamamı gerektikçe her gün, her saat benimle irtibatta bulundular. Uyumlu olarak evde, hastanede bazen iki toplantı yaptık. Galatasaray, dev yürüyen bir mekanizmadır. Bu mekanizma o kadar duramaz. Her gün onlarca konuyu istişare etmemiz lüzum. Idare kurulumuz sağ olsun, var olsun bir bir geldi. bir bir hepsi geldi. Abdurrahim Bey, Yusuf Bey, Kaan Kançal, Dorukhan Acar, Oytun Özer, İlber Aydemir… Öteki yönetim kurulu arkadaşlarım alınmasın. Bu arkadaşlarımın adını önce saymamın sebebi, executive olarak her gün yanımıza geldiler, bir araya geldik. idare heyeti arkadaşlarımla şu an telekonferans yapıyoruz. Onlarla birlikte, onların sorunlarını, yönetimin sorunları dinliyoruz. Kontrol kurulu, diğer kurullarımız dahil 43 kişinin tamamı çalışıyor. Tamamı gerektikçe geliyor, çalışmalarını anlatıyorlar, imza gerekirse atıyoruz. Işlem devam ediyor. Taraftarıma şunu iletmek istiyorum. Galatasaray katiyen durmaz, sürekli yürür. Galatasaray’ın olduğu bitmiş üstünlük vardır, iddia vardır. Biz bu süreci de kolaylıkla atlatacağımızı inanıyoruz. Taraftarımız umudunu yitirmesin. Çaba bitmez, çaba varlıktır. İyi oysa varlar. Onların dualarıyla devam ediyoruz. Bu, sonsuza dek sürecek” diye konuştu.

“Camiamız gizli olsun, gereken derhal yapılıyor, tepkime hemencecik veriliyor”

Rahatsızlığı her tarafında kendisini rahatsız eden bir konuya değinen Başkan Cengiz, “Ben rahatsız olduğum için bana o kadar takılmıyorlar; lakin ikinci başkanıma ve yardımcılarıma çok hileli saldırılar görüyorum. Bizim kenetlenmemiz, birlik olmamız gereken, el birliği ile çaba etmemiz gereken noktada, yok hakeme bir şey demedin, Ali’ye Veli’ye bir şey demedin diye laflar ediliyor. Biz gerekeni yapıyoruz. İlla fakat demeçle ya da deklarasyonla yok. Camiamız gizli olsun. Gereken anında yapılıyor. Tepkime hemen veriliyor. Bizim bunu sürekli sergilememiz yapılan çalışmamızın marjinal değerini düşürür. Bunu taraftarımız lütfen unutmasın. Algı operasyonlarına, belirli muhaliflerin aşındırma çabalarına hileli iştirak yapılması olabilir. Muhalefet ya da bize karşı taraf olanlar haklı bir eleştiri yaptığında da biz onu düzeltmeye çalışırız. Elimizden geleni yaparız. Idare olarak biz buraya iyi niyetle geldik. Ne geleceğe yönelik ne de geçmişten kaynaklanan hiçbir ajandamız değil” biçiminde konuştu.

Oğuzhan Ort

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.