DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Murat Boz’dan yıllar sonra gelen itiraf: Kilolu olduğum dönemde sütyen reklamı teklifi aldım

Kilo aldığı dönemde tatilde üstsüz şekilde görüntülenen ve göğüslerinden dolayı alay konusu olan Murat Boz, o dönem bir sütyen markasından reklam teklifi aldığını itiraf etti. Teklifi reddettiği için çok pişman olduğunu söyleyerek “Çok ciddi bir para veriyorlardı. Şu anki kafam olsa saniye düşünmezdim” dedi.

16.12.2023
A+
A-

Son yıllarda spora ağırlık vererek sık sık kaslı vücudunu sergileyen şarkıcı Murat Boz, Melis İşiten ile Zaten Şov’da programında yıllar önce kilolu olduğu dönemde bir sütyen markasından reklam teklifi aldığını ancak reddettiğini itiraf etti.

“SÜTYEN MARKASI CİDDİ PARA TEKLİFİ ETMİŞTİ”

2012 yılında tekne tatilinde görüntülenen Murat Boz, göbeği ve göğüsleriyle alay konusu olmuştu. Yıllardır konuşulan görüntülerle ilgili konuşan şarkıcı, “O dönem bana bir sütyen markasından teklif geldi. Şuradan kalkmak nasip olmasın. Ben o dönem bunu reddettim ve çok ciddi bir para veriyorlardı. Ya şu anki kafam olsa saniye düşünmem öyle söyleyeyim. Şu anki kafamda olsaydım bunu bu kadar dert edecek bir pozisyonda olmazdım ama çok dert ettim o fotoğraflarımı haberlerde görünce tatilim zehir oldu tekneden çıkmadım” diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Yakışıklı şarkıcının o görüntülerin ardından göğüs küçültme ameliyatı olduğu iddia edilmişti. Yoğun bir iş temposu bulunan Boz, uzun yıllardır spora ağırlık vererek sık sık da kaslarını sergiliyor.

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.