DOLAR 32,2127
EURO 34,7925
ALTIN 2.420,11
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 23°C

Motorola One ve One Power tanıtıldı!

31.08.2018
A+
A-

Motorola One’da 5.9 inç büyüklüğünde ve 19:9 formatında olan Full HD+ bir çentikli ekran yer alırken, cihaza Qualcomm Snapdragon 625 işlemci güç veriyor.

14 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2 GHz hızında çalışan Snapdragon 625, sekiz adet Cortex A53 çekirdeğine ve Adreno 506 GPU’ya sahip. Cihazın cam ile kaplanan arka kısmında parmak izi okuyucu ve çift kamera kurulumu yer alıyor.

Cihazın 13 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamerasına, ikinci bir kamera daha eşlik ediyor. Ancak, bu kameranın çözünürlüğü henüz açıklanmadı. Motorola One’ın ön kısmında ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olan telefonun, 3000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslendiği belirtiliyor. Ayrıca, cihazın tek şarj ile rahatlıkla bir gün kullanılabildiğinin belirtilmesi dikkat çeken detaylar arasında.

Motorola One Power özellikleri ile neler sunuyor?

Çok daha güçlü bir cihaz olan One Power’da ise 6.2 inç büyüklüğünde 19:9 formatında Full HD+ ekran yer alıyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 636 işlemcisinden alan cihaz, 64 GB dahili depolama alanı ile geliyor.

5000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen akıllı telefon, iki güne kadar pil ömrü sunmayı hedefliyor. Her iki cihazın en büyük avantajı Android One programına dahil olarak güncellemeleri hızlı bir şekilde alacak olmaları.

Motorola her iki modelin Android P güncellemesini alan ilk akıllı telefonlar arasında yer alacağını belirtiyor. Motorola daha fazla detay açıklamadı. Ancak Motorola One modelinin 299 Euro fiyat etiketine sahip olduğu iddia ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.