DOLAR 32,1948
EURO 35,0083
ALTIN 2.505,41
BIST 11.066,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

TeamGram ile daha çok müşteri daha çok kazanç

26.07.2018
A+
A-

Bir satış gerçekleşene kadar tüm süreci takip etmek önemlidir. Satışlarınızı sisteme kaydedin ve satış sürecinizdeki tüm müşteri görüşmelerine, notlara, tekliflere, dosyalara tek bir yerden ulaşın. Excel dosyaları ve epostalar arasında kaybolan bilgiler yüzünden bir satış fırsatını kaçırmayın.

Şahane teklifler oluşturun

TeamGram’ın teklif şablonları hızlı ve hatasız teklifler hazırlamanızı sağlar. Mükemmel görünümlü tekliflerinizi TeamGram’da hazırladıktan sonra tek bir tuşla müşterinize gönderir, müşteriniz teklifi okuduğunda haberdar olursunuz. Teklif revizyonlarına tüm geçmişiyle beraber her zaman erişebilirsiniz.

Büyük resmi görün, detaylara hakim olun

Satışları ve müşterilerinizle yaptığınız tüm iletişimleri tek bir yerden yönetin. Hangi müşteride ne aşamada olduğunuzu görün. “Bu ay ne kadar satış yaparım?”, “Önümüzdeki 2 ayın satış tahmini ne olur?” gibi sorularınızın cevaplarını TeamGram’ın raporlama araçları ve Dashboard’ları sayesinde hızlıca elde edin.

Daha fazla müşteri elde etmek, ekip olarak müşteri ilişkilerinizi yönetirken daha iyi organize olmak ve daha fazla satış gerçekleştirmek için CRM çözümümüzü kullanın. 14 günlük ücretsiz deneme hesabı oluşturmak için tıklayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.