DOLAR 32,3587
EURO 34,8565
ALTIN 2.383,71
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Modelde durduğu gibi durmuyor

17.12.2018
A+
A-

◊ Aslı Barış: Sevgili konsey üyeleri, Pantene Altın Kelebek etkileri sürüyor.
Dikkat ettiyseniz tüm hafta Hadise’nin Dior, Serenay’ın Miu Miu kostümleri konuşuldu. Herkes “Trikoyla payet mi giyilir, tül etekle şapka mı takılır” konuşuyor. Nedir bu işin aslı astarı?

Modelde durduğu gibi durmuyor


◊ Başak Dizer Tatlıtuğ:
Bu yurtdışında da uygulanan bir prosedür. Baştan aşağı tek markadan giyinmek… İşin içinde bir sponsorluk, marka yüzü olma, markayla yıldız işbirliklerinde varsa, marka defilede nasıl kullanmışsa, yıldız da o şekilde giyiyor. Anlaşması gereği mecbur. Buna da ‘total look’ deniyor. Ama kıyafeti satın alırsanız istediğiniz parçalarla takım yapmakta özgürsünüz.

Modelde durduğu gibi durmuyor

Başak Dizer Tatlıtuğ – Aslı Barış – Ceylan Atınç

◊ Ceylan Atınç:
‘Total look’ giydirme olayı şu anda dünyada da tartışılıyor. Markalar özellikle dergi çekimlerinde de, etkinliklerde de kullanılırken kendi markalarının diğerleriyle karıştırılmasını istemiyor. Ama burada sorun şu: Tasarımlar kişiselleştirilmediği sürece herkese uymuyor.
Tıpkı Serenay ve Hadise örneğinde gördüğümüz gibi… Herkesin vücut tipi, boyu, kilosu farklı. Podyumdaki modelde durduğu gibi durmuyor.

◊ Başak Dizer Tatlıtuğ:
Yurtdışında kırmızı halıda giyilen gece kıyafetlerinde hep bir oynama görüyorum. Transparan detaylar kapatılabiliyor, ayakkabı ile takı tamamen oyuncuya göre seçiliyor. Elbisenin etek boyuyla oynanabiliyor…

class=’cf’>

Haftanın favorisi: Yasemin Özilhan

◊ Aslı Barış: Stil danışmanı Mert Aslan, birkaç gün önce Fas temalı bir parti verdi. Ben Yasemin Özilhan’ın tarzına bayıldım. Siz ne dersiniz?

◊ Ceylan Atınç:
Bence partinin konseptine en uygun kıyafet buydu. Ben Yasemin’in günlük hayattaki stilini de beğeniyorum.
Sade tarzını çok iyi cilaladığını düşünüyorum. Favorim o.

◊ Başak Dizer Tatlıtuğ:
Yasemin’in tasarımı Elif Cığızoğlu imzalı. Elif yıllardır çok beğendiğim, kıyafetlerini de severek giyiyorum. Ama Yasemin ve Elif, özellikle davetlerde harika bir ikili oldular. Benim için haftanın favorisi bu.

Modelde durduğu gibi durmuyor

 ASLIZEN: KAYBETTİĞİM ZAMANI GERİ ALACAĞIM!

Aslızen: Kaybettiğim zamanı geri alacağım!Serhat’la Kayıttayız’a konuk olan Aslızen , yeni şarkısı ‘Hayat’ , şu anki müzik dünyasına bakışı , uzak kaldığı zamanlarda yaşadıkları ve yeni projeleri konusunda Serhat Tekin’in sorularını yanıtladı.

daha fazla video için

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.