DOLAR 32,3921
EURO 34,7833
ALTIN 2.396,50
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Mocha saç rengi nasıl elde edilir?

10.06.2020
A+
A-

Mocha saç rengi nedir ABONE OL

Mocha saç rengi nedir?

Mocha saçlar, bol miktarda ebat için vurgularla ve düşük ışıklarla bağlanabilen varlıklı, orta ila derin kahverengi derinlikler ve bir zemin rengi içerir.

Bu kahverengi saç renginin bu kadar popüler olmasının nedenlerinden biri nötr olmasıdır. Yani ne soğuk ne de sıcak bir saç rengi olduğu için hemen hemen cümbür cemaat kadar tercih edilebilir.

bununla birlikte vurguları ve hafif ışıltıları kullanarak gölgenizi özelleştirebilir ve tonunuzu bu şekilde daha sıcak veya soğuk bir mocha rengine yönlendirebilirsiniz.

Kendiniz için bir mocha kahverengi saç rengi denemek ister misiniz? Bunun için zemin renginizi seçerek işe başlayın. Doğal kahve tonları bu saç renginde epeyce işe yarayacak.

İsterseniz yeni saç renginizi bir profesyonelden destek alarak gölgenlendirebilir ya da doğallığın tadını çıkarabilirsiniz.

Her şeyden önce, duşunuzda yer alan şampuan ve saç kremi boya ile işlem görmüş saçlar için formüle edilmiş olmalıdır.

Eğer hali hazırda yer alan şampuanlarınız bu sınıfa girmiyorsa onları mocha kahverengi saçlarınızı aydınlık ve canlı yetişmek için üretilmiş bir ikiliyle değiştirin.

Saç bakım sisteminizden bahsetmişken, haftalık rejiminize koordine edici saç maskesini ekleyerek tamamlayabilirsiniz. Haftada bir ya da iki kere, saçınızı durulamadan önce üç ila beş dakika bekleterek saç maskesi göstermek saçınızı nemlendirecektir.

Son olarak, yeni boyadığınız mocha kahverengi saçlarınıza ısı aletlerini göstermek için bir mola verin. Çünkü ısı saç tellerinize fazla hasar verebilir.

Bunun yerine örgü gibi daha doğal yöntemleri tercih ederek saç sağlığınızı koruyun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.