DOLAR 32,4106
EURO 34,8203
ALTIN 2.399,59
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

MIUI 10 güncellemesi alacak cihazlar açıklandı!

04.07.2018
A+
A-

Xiaomi, 28 adet akıllı telefon modelinin MIUI 10 güncellemesi alacağını paylaştı. Bunlar arasında 3 yaşındaki Xiaomi Mi 4C modelinin bile bulunduğunu belirtelim. Ayrıca bir diğer iyi haber ise, Çinli üreticinin bu listeye daha fazla cihaz ekleme planları içerisinde olması. Güncellemenin bu cihazlar için hangi tarihte dağıtılacağı ise belirtilmiyor.

MIUI son sürümü ilk kez Xiaomi Mi 8 serisi cihazların Çin’deki tanıtım etkinliği sırasında duyurulmuştu. MIUI 10 Global ROM duyurusu ise Hindistan’da Xiaomi Redmi Y2 modeli ile birlikte gerçekleştirilmişti. Şu an ki listede Xiaomi Redmi 6 Plus, Xiaomi Redmi 6, ve Xiaomi Redmi 6A modellerine yer verilmiyor ancak bu cihazlar için güncellemenin de çok yakında sunulması bekleniyor. Ayrıca, Mi 8 için MIUI 10 güncellemesinin dağıtımına başlandığı da bilgiler arasında.

MIUI 10 alacak cihazlar ise şu şekilde sıralanıyor:

Xiaomi Mi 8, Mi 8 SE, Mi 6, Mi 6X, Mi 5, Mi 5S Plus, Mi 5X, Mi 5C, Mi 4S, Mi 4C 

Xiaomi Mi Mix 2S, Mi Mix 2, Mi Mix

Xiaomi Mi Note 3 ve Mi Note 2

Xiaomi Mi Max 2, Mi Max, Mi Max Prime

Xiaomi Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Note 5A Prime, Redmi Note 4X 

Xiaomi Redmi 5 Plus, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 4X, Redmi S2

Xiaomi Mi 8 kutudan çıkıyor! (Mi 8 hediye ediyoruz!)
Xiaomi Mi 8 kutudan çıkıyor! (Mi 8 hediye ediyoruz!)

Yeni fiyat performans canavarı Xiaomi Mi 8 elimizde! Merakla beklenen Xiaomi Mi 8 kutudan çıkıyor! Ayrıca şanslı bir takipçimize Mi 8 hediye ediyoruz. İşte Xiaomi Mi 8 özellikleri ve kutu açılışı!

Şirket tarafından bu liste güncellendiğinde ve tarihlerin duyusu yapıldığında sizlerle paylaşacağımızı da belirtelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.