DOLAR 32,3734
EURO 34,7567
ALTIN 2.412,81
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Google Pixel 3’e küçük kardeş mi geliyor?

03.10.2018
A+
A-

Google Instagram hesabı üzerinde yapmış olduğu paylaşım ile birlikte, bu zamana kadar hakkında hiç bir detayın paylaşılmadığı Google Pixel 3 Mini modeline göz kırptı.

Şirket yetkilileri tarafından yapılan paylaşımda mini bir Piksel modelinin söylentilerini duydukları belirtiliyor. Bunun üzerine kullanıcılarına hangi mini modelinin daha küçük olduğu da soruluyor.

Yan yana dizilmiş olan bir dizi telefonu gözler önüne seren Google, 9 Ekim’de kullanıcıların karşısına Google Pixel 3 Mini modeli ile çıkabileceği ile ilgili önemli bir ipucu paylaşmış durumda. Söz konusu gönderiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

View this post on Instagram

We’ve heard rumors of a mini Pixel. Which begs the question how “mini” is too mini? We have a feeling the next one will be a bit bigger than this. Tune in on 10/9 to see for yourself. #madebygoogle . . Doodle by Google hardware designer, @jac.bae.

A post shared by Made by Google (@madebygoogle) on Oct 2, 2018 at 7:02pm PDT

Yaşanılan bu gelişmenin hemen ardından paylaşılan raporlarda, Google’un Google Pixel 3 Mini ile kullanıcıların karşısına çıkacağı iddia ediliyor.

Şu zamana kadar yüzlerce Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL sızıntısı yapıldı. Ancak yapılan bu sızıntıların içerisinde üçüncü bir Pixel 3 modeli hiç bir zaman gün yüzüne çıkmadı.

Galaxy S10 kamerası ile oldukça çok konuşulacak!

Samsung Galaxy S10 ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan gelişmeler ile birlikte Galaxy S10 kamera özellikleri gün yüzüne çıkartıldı

Şöyle bir baktığımızda ise Google’un Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerinden daha küçük ekrana sahip olan telefonunu piyasaya sunacak olursa, bu model günümüz akıllı telefon kullanıcıları tarafından pek tercih edilmeyecektir.  Bu yüzden Instagram üzerinden yapılan paylaşımla şirket, devasa ekranlı Pixel 3 XL modeliyle birlikte piyasaya sunulacak olan Pixel 3′e vurgu yapmış olabilir.

Google’un henüz neden böyle bir paylaşım yaptığı hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor olsa da, 9 Ekim tarihinde şu zamana kadar yapılan sızıntıların ne kadar doğru olduğunu hep beraber göreceğiz.

Google Pixel 3 Mini orta segmente hitap edecek!

Ortaya atılan diğer bir iddiada ise Google Pixel 3 Mini modelinin orta segment kullanıcılarına hitap edeceği de vurgulanıyor.  Hatırlayacağınız üzere Samsung ve LG’nin piyasa sürmüş olduğu mini modellerin, amiral gemisinin özelliklerinden ziyade, orta sınıf özelliklere sahip olarak satışa sunulmuştu.

Paylaşılan raporlarda Google‘un da benzer bir strateji izleyebileceği düşünülüyor. Böylece teknoloji devi, hem orta segmet hem de amiral gemisi seviyesindeki modeller ile Samsung ve LG ile sıkı bir rekabetin içerisine girebileceği düşünülüyor.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL özellikleri nasıl olacak?

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri şüphesiz bu yılın en çok merak edilen akıllı telefonları arasında yer alıyor. Zira, Pixel serisi saf Android arayüzünü kullanıcılar ile buluşturken, arka tarafındaki tek kamera ile harikalar yaratıyor.

Yapılan son sızıntıları da göz önünde bulunduracak olursak, her iki modele de Qualcomm’un yeni nesil Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek.

4 GB RAM‘e ve 64 GB‘lık depolama seçeneği ile gelecek olan Pixel 3 modelleri,ayrıca Qi kablosuz şarj desteğine de sahip olacağını belirtelim. Bu da şu anlama geliyor ki, yeni amiral gemilerinin arka yüzeyinin cam kaplama olacak.

Tasarım açısında ise Pixel 3 XL modelinde ise su damlası olarak adlandırılan çentik ile geleceğini paylaşılan resimlerle de görmekteyiz.

Diğer küçük ekranlı modelin ise 16: 9 en boy oranına sahip olacağı belirtiliyor. 3 XL modelinde bulunan çentikli ekran panelinin, Pixel 3 modelinde yer almayacağını da belirtelim.

Son olarak, Goole Pixel 3 modellerinin 9 Ekim 2018 tarihinde tanıtılacağını hatırlatmakta yarar var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.