DOLAR 32,2474
EURO 34,6858
ALTIN 2.406,08
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Mircea Lucescu’dan Fatih Terim’i deli edecek sözler: Oğlum ona şans vermez

Fatih Terim’in Panathinaikos’un başına geçmesi hakkında konuşan Lucescu, PAOK’u çalıştıran oğlu Razvan’ın tıpkı kendisinin geçmişte yaptığı gibi Terim’e geçit vermeyeceğini söyledi. “RAZVAN TERİM’E MAÇ KAYBETMEZ” Oğlu Razvan’ın Yunanistan’da takdir …

05.01.2024
A+
A-

Fatih Terim‘in Panathinaikos’un başına geçmesi hakkında konuşan Lucescu, PAOK’u çalıştıran oğlu Razvan’ın tıpkı kendisinin geçmişte yaptığı gibi Terim’e geçit vermeyeceğini söyledi.

“RAZVAN TERİM’E MAÇ KAYBETMEZ”

Oğlu Razvan’ın Yunanistan’da takdir edilen, beğenilen bir teknik direktör olduğunu söyleyen Lucescu, “Fatih Terim’i Türkiye’de derbilerde mağlup ederek Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımıştım. Terim’in şimdi de rakibi oğlum Razvan Lucescu. Razvan’ın Terim’e karşı maç kaybedeceğini sanmıyorum” dedi.

“KAFAMI DİNLEMEK İSTİYORUM”

İlk kez ailesi ve dostlarına bu kadar geniş bir vakit ayırdığını ifade eden 78 yaşındaki tecrübeli teknik adam, “Şu an Bükreş’te ailemin yanında keyifli zaman geçiriyorum, torunlarımı seviyorum. Bazı kulüplerin benimle teması oluyor. Tercihim sezon başında, haziranda bir kulüple anlaşmak. Sezon ortasında göreve gelmeye pek sıcak bakmıyorum. Lucescu, mental açıdan da şu an teknik direktörlüğe pek hazır hissetmediğini kaydederek, “Ukrayna’da son sezon çok sıkıntılı geçti. Rusya-Ukrayna savaşının sürmesi, futbolu da olumsuz etkiledi. Bu süreçte psikolojik olarak da yara aldık. Futboldan kopmuş değilim ancak biraz daha kafamı dinlemek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.