DOLAR 32,1879
EURO 34,9555
ALTIN 2.505,31
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Minik Ecrin’in ölümünde 6 birey gözaltında!

24.06.2020
A+
A-

Sabahtan Gazetesi’nden İlhan Demircioğlu’nun haberine kadar Samsun’un Vezirköprü ilçesine ast kırsal Alancık mahallesinde yaşamış 1.5 yaşındaki Ecrin K., geçen yıl 7 Mayıs’ta evin önünde oyun oynarken kayboldu. Annesi ve üvey babası ilçeye gittiği için evde yer alan üvey babaannesi ile amcasının baktığı Ecrin, tüm aramalara karşın bulunamadı. atv’de yayınlanan “Müge Anlı İle Tatlı Sert” programı ilk günden itibaren ısrarlı yayınlarıyla arama çalışmalarını ve sonra gelişmeleri seyircisine aktardı.

27 Mayıs’ta orman muhafaza memurları, ailenin evine 6 kilometre uzaklıktaki nehir yatağında, bir kız çocuğuna ait tek kundura ve giysi parçası buldu. Ardından bölgede kadavra köpeğiyle yapılan aramada da kafatası ve kemik parçaları bulundu. sırası gelmişken Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması zarfında, arasında aile üyelerinin de bulunduğu 11 kişinin telefonları dinlemeye alındı. 28 şüpheliye ait 20 bin 118 satır HTS kayıtlarını da inceleyen jandarma, arasında eşinin de bulunduğu aile üyelerinden bazılarının, Ecrin’in annesi Sevcan K.’ye fuhuş yaptırdığını belirledi.

ÜVEY BABA, BABAANNE, AMCA…

bu arada yapılan DNA testinde, kafatası ve kemiklerin de Ecrin’e ait olduğu saptandı.

Ecrin’in kaba hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilirken, tüm delilerin toplanmasının arkasından harekete geçen jandarma, aralarında Ecrin’in üvey babaannesi, üvey amcası ve üvey babasının da bulunduğu 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Üç jurnal nezaret süresi alınan ve sorguları süren şüphelilerden üvey babaanne Hacer K., üvey amca Özcan K. “Mahsus öldürme”, üvey baba Deniz K. “Bilerek öldürme ve fuhşa teşvik”, H.S., H.Ö. ve M.Y. de “Fuhşa özendirme”le suçlanıyor.

Şüphelilerin gözaltına alındıkları haberi de dün ilk olarak, olayı başından beri programında işleyen Müge Anlı göre canlı yayında duyuruldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.