Milli Takım Gürcistan deplasmanında 3-2’lik zaferle başladı: oyunculardan net açıklamalar
Milli Takım Gürcistan deplasmanında 3-2’lik zaferle başladı. Oyunculardan net açıklamalar ve maçın öne çıkan anları.
2026 Dünya Kupası Elemeleri’nde A Milli Takım, Gürcistan karşısında deplasmanda 3-2 skoruyla galip geldi. Maçın ardından Hakan Çalhanoğlu ve Yunus Akgün, antrenmanda çıkan tartışma iddialarını kesin bir dille yalanladı.
Hakan Çalhanoğlu,”Farklı bir maç bekliyoruz diye konuştuk ama sonuç bizi memnun etti. Kırmızı karttan sonra zorlandık ama 3 puan önemliydi. Yunus yanımdaydı, gözü morarmadı. Buraya milli takım için geldik; burada böyle bir kavga asla yok. Hepimiz ağabey-kardeşiz ve takım olarak bayrağımızı temsil ediyoruz.”
“ŞİMDİ SIRA KONYA’DA” Çalhanoğlu sözlerini sürdürdü: “Hedefimiz büyük, Dünya Kupası’na gitmek için elimizden geleni yapacağız. İkinci yarıda daha çok mücadele etmemiz gerekti. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim; herkes elinden geleni yaptı. Önemli olan 3 puanla başlamaktı. Şimdi sıra Konya’da; oradaki tarihi zaferlerimizden sonra yine inşallah nasip olur. Bizi hiç yalnız bırakmadılar; taraftarımız elinden geleni yapar, biz de katkımızı sürdürürüz.”
Yunus Akgün ise takım içerisindeki olumlu atmosferi vurguladı: “Güzel bir başlangıç yaptık. Kırmızı kart bizi üzdü ama galibiyeti getirdik. Hakan ağabey ile yan yanaydık ve güldük; o takımın kaptanı ve lideri. Böyle bir ortam var ve bozmaya çalışmıyoruz. Önümüzdeki maçları da alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.”
“ÇALIŞTIĞIMIZ BİR GOLDÜ” Yıldız santrfor ayrıca sözlerine şu ifadelerle devam etti: “İdmanlarımızda çalıştığımız goldü; tam da istediğimiz şey oldu. Bunun analizini yapacağız ve kazandığımız için çok mutluyuz. İnşallah böyle devam ederiz.”
Kaynak: Haberler.com