DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Milletvekili olamadı, 40 Milyon Liralık ihale kaptı!

26.08.2021
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nden Deniz Ayhan’ın haberine göre 4 Haziran’da gerçekleşen ihalede, binek araçların en az 2020 model veya üzeri, beyaz, gümüş gri veya titanyum gri, en fazla 10 bin km.’de olacağı belirtildi.

EÜAŞ’ın bu araçlar için ödeyeceği tutar, 3 milyon 917 bin TL oldu. Araçların sürücü ve yakıt giderlerinin kurum tarafından karşılanacağı belirtildi.

AKP’den milletvekili aday adayı olan Mehmet Kaya’ya ait, Kaya Seyahat Turizm şirketi çıktı. Mehmet Kaya, Ankara’dan milletvekili aday adayı olmuştu.

TBMM’YE DE ARAÇ VERDİ

Kamu kurumlarının son bir yılda AKP’li Mehmet Kaya’dan kiraladığı araçların tutarı 40 milyon TL’yi aştı. Firma daha önce de Sağlık Bakanlığı, TBMM, Sigorta ve Özel Emeklilik Düzenleme Kurumu’na araç kiralamıştı.

Şirketin yönetim kurulu üyesi Mehmet Kaya, 24 Haziran 2018 seçiminde “Ülkeme hizmet için nefer olmak istiyorum” diyerek, AKP’den Ankara milletvekili aday adayı olmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.