DOLAR 32,3587
EURO 34,8565
ALTIN 2.383,71
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Aleyna Tilki: “Özel hayatımda birine çok uzun süre dayanamıyorum”

24.08.2022
A+
A-

Aleyna Tilki, İngilizce olarak çıkardığı single çalışmaları ile dünyaya açılma hayalinin özellikle kendi yaşıtlarındaki yeteneklere ilham olacağını söyledi. 

Aleyna Tilki “İlk olduğum için çok mutluyum. Benim yaşıtımda ki yeteneklere bir kapı açmış gibi hissediyorum kendimi… Onlar için bu kapıyı zorlama devam edeceğim. Ülkemizin müziklerini bence bir gün tüm dünya duyacak ve bu bir adımdı. Bunu ilk olarak İngilizce yapmak istedim. Çünkü sesimi duyurmam daha kolay…Daha sonra kendi dilimizden, kendi ülkemizden çıkan yeteneklerinde tüm dünya tanıyacağından şüphem yok.” dedi.

Aleyna Tilki, programda İngilizce ve Türkçe albümlerininde müjdesini verdi. 

Aleyna Tilki “İngilizce albümüm bitti. Ama çıkış için Türkçe albümüme öncelik vereceğim. 2 ay içerisinde Türkçe albüm çıkacak. 4 ay içerisinde de yabancı albüm çıkacak. İkisi içinde çok heyecanlıyım. İkisinde tarzları farklı… Aslında İngilizce yaptığım albüm Aleyna’nın tarzı olsa ne olurdu sorusuna cevap olarak  tam olarak bu olurdu. Tam olarak beni ifade ediyor. Rock var pop var pank var Anadolu’dan esintiler var. Türkçe albümümde de buraya özel albüm yapmak istedim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.