DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Millet İttifakı seçim güvenliğini son kez görüşmek üzere toplandı

12.05.2023
A+
A-

Millet İttifakı’nı oluşturan CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti’nin genel başkanları CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin kampanya sürecinde yürütülen çalışmalar ve yaklaşık 1,5 yıldır sürdürülen sandık güvenliği hazırlıkları ele alındı. 

561 BİN 977 GÖREVLİ VE GÖNÜLLÜ HAZIR

Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada, Millet İttifakı’nın 192 bin 229 sandık için 561 bin 977 görevli ve gönüllü ile hazır olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Büyük bir inanç, kararlılık ve gönül rahatlığıyla söylemek isteriz ki, ülkemize baharı getirecek 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne tüm kadrolarımızla hazırız. Milletimiz müsterih olsun; Türkiye yeni bir dönemin eşiğindedir. Bu yeni dönem, liyakatli kadrolar, şeffaf ve adil yönetim anlayışıyla inşa edilecektir. Beklentimiz, oy kullanma hakkına sahip 64 milyon 114 bin 341 seçmenimizin, eksiksiz şekilde, demokrasiye katkı sunmasıdır. Millet İttifakı liderleri olarak, güzel ülkemizde demokrasiyi inşa edeceğimize söz veriyoruz.”

 

DHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.