DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Tedesco’nun İlk 49 Günü: Evini Bırakmadan Samandıra’da Yoğun Tempoya Devam

Tedesco’nun Samandıra’daki yoğun temposunu, evini bırakmadan 49 gün içinde keşfedin ve başarıya giden kısa yolunu görün.

27.10.2025
A+
A-

Fenerbahçe’nin İtalyan çalıştırıcısı Domenico Tedesco, göreve geldiği ilk 49 gün boyunca evini neredeyse hiç kullanamadı. İstanbul’a indiği 9 Eylül’den bu yana tüm zamanını Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde geçiren genç teknik adam, maç yoğunluğunun gölgesinde antrenmanlarına odaklandı.

9 maçlık kısa süreç süresince 6 lig maçı ve 3 Avrupa karşılaşması yöneten Tedesco, Trabzonspor maçının hazırlıklarını 14 Eylül’de tesislerde yapmaya başladığından beri burada adeta kamp kurdu. Ev tutulmasına rağmen burayı yalnızca uyumak ve duş almak için kullandığı belirtildi.

“Evi sadece uyumak ve duş almak için kullanıyor” sözleriyle ifade edilen bu durum, sabahın erken saatlerinden itibaren tesislere gelen ve günün büyük bölümünü analiz çalışmalarına ayıran teknik adamın, kısa süre içinde Samandıra’dan hiç ayrılmadığını gösteriyor.

Üç önemli maç öncesi yoğun tempo Fenerbahçe, Tedesco yönetiminde önümüzdeki 10 güne üç kritik mücadele sığdırdı. Sarı-lacivertliler bugün Gaziantep FK deplasmanında, ardından Beşiktaş derbisinde sahaya çıkacak. Ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Viktoria Plzen karşılaşması gelecek.

Samandıra’da planlı hazırlıklar Tedesco ve ekibi, bu zor maçlar için rakip analizlerini tesislerde sürdürerek takımın fiziksel ve taktiksel olarak diri kalması için özel programlar uyguluyor. 49 günde 9 maç yöneten genç çalıştırıcının en büyük hedefi, önümüzdeki 10 günü mümkün olan en az kayıp ile geçmek. Alper Kızıltepe – Haberler.com / Spor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.