DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Mike Tyson, Dizisini Yapan Platforma Ateş Püskürdü: “Hayat Hikayemi Çaldılar”

09.08.2022
A+
A-

Çevrimiçi içerik platformu Hulu, eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson’ın hayatını konu alan 8 bölümlük bir mini dizi yayınlayacağını açıklamıştı. Mike Tyson’ın kariyerini ve hayatını konu edinen dizinin arka planında Amerika’daki sınıfsal ve ırksal sorunlar, şöhretin getirdiği güç, kadın düşmanlığı, gelir adaletsizliği gibi konular da yer alıyor. Senaristliğini Steven Rogers ve yönetmenliğini Craig Gillespie’nin yapacağı dizide Mike Tyson’ı Trevante Rhodes canlandırıyor.

25 Ağustos tarihinde yayınlanması beklenen dizi ile ilgili şimdiden bazı sorunlar yaşanmaya başlanmış durumda. Efsanevi boksör Mike Tyson’ın iddiasına göre Hulu, dizinin çekilmesi için ondan izin almadı ve hayat hikayesini çaldı. Eski boksörün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalara göre bu diziden hiçbir şekilde kazancı olmayacak.

“Hulu, köle efendisinin akış versiyonu”

()

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.