DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Microsoft, Xbox Series X ve S’in İlk Televizyon Reklamını Yayınladı

09.10.2020
A+
A-

Uzun zamandır hakkında konuştuğumuz ve sabırsızlıkla beklediğimiz yeni nesil konsolların ilkine kavuşmamıza artık neredeyse tam 4 hafta kaldı. Microsoft, Sony’nin PlayStation 5 konsoluna rakip olacak konsolları Xbox Series X ve Xbox Series S’i 10 Kasım tarihinde çıkaracağını duyurmuştu.

Tabii yeni nesil konsolların daha fazla satması için şirketler, reklam kampanyalarını artırmaya başladılar. Bundan 2 ay önce birçok yerde yeni oyun konsolunun reklamlarını yapmaya başlayan Sony’nin ardından Microsoft, bugün televizyonlarda yayınlanması için hazırladığı ilk çıkış fragmanını paylaştı.

Xbox Series X ve S’in TV reklamı:

Microsoft’un ilk televizyon reklamında Get Out ve Black Panther’den tanıdığımız Daniel Kaluuya yer aldı. Reklam filminde büyük oranda Microsoft’un beklenen yeni oyunu Halo Infinite gözüktü. Fragmanda aynı zamanda Assassin’s Creed Valhalla da yer aldı. Microsoft, reklamda Xbox Series X ve S için Game Awards etkinliğinde tanıtırken kullandığı ‘Power Your Dreams‘ sloganına yer verdi.

Microsoft, normalda Halo Infinite’i Xbox Series X ve Series S’in çıkış oyunu olarak planlamış olsa da oyun maalesef ertelenmişti. Geçtiğimiz gün oyunun çıkış tarihine işaret eden bir gelişme yaşanmış ve çıkış tarihi henüz açıklanmayan Halo Infinite’i daha uzun süre bekleyeceğimizden korkmaya başlamıştık.

microsoft xbox series x s

Microsoft’un YouTube kanalından yayınladığı reklam filmi, bu pazar günü Minnesota Vikings ve Seattle Sehawks arasında oynanacak Amerikan futbolu karşılaşmasında televizyonlarda yayınlanacak. Bir dakika uzunluğunda olan reklam, milyonlarca izleyicinin karşısına çıkacak.

Microsoft, yeni nesil oyun konsollarını 10 Kasım günü ülkemizde de satışa sunacak. Yurt dışında 499 dolardan satışa çıkan Xbox Series X ülkemizde 9.299 TL’lik fiyat etiketine; 299 dolardan satışa çıkan Xbox Series S’se 5.399 TL’lik fiyat etiketine sahip olacak. Oyun konsolları şu anda önsiparişe açık.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.